interprete Offroad Garajı Bakım-Onarım-Modifiye-Otomatik Şanz Mesajlar 299 Tepkime Puanı 49 Yer İstanbul-Ümraniye 1 Ocak 2012 #33 Ynt: Chevrolet Tahoe Off-Road'a Hazırlamak O resimdeki jantlarla en düşük 33 / 12.50 inch kullanmak lazım çünkü ofsetleri çok fazla. Küçük tadilatlarla aynı görüntüyü elde edebilirsiniz.
Ynt: Chevrolet Tahoe Off-Road'a Hazırlamak O resimdeki jantlarla en düşük 33 / 12.50 inch kullanmak lazım çünkü ofsetleri çok fazla. Küçük tadilatlarla aynı görüntüyü elde edebilirsiniz.
moonwalker_arc Zirve Mesajlar 1,777 Tepkime Puanı 3 Yer Trabzon Web www.fanusgida.com 2 Ocak 2012 #34 Ynt: Chevrolet Tahoe Off-Road'a Hazırlamak noldu 40" lastikli tahoe projesi ?
muratkorkmaz54 OĞLUM---AV---DOĞAAA Mesajlar 157 Tepkime Puanı 1 Yer sakarya 1 Mar 2012 #35 Ynt: Chevrolet Tahoe Off-Road'a Hazırlamak şu tahoe lere bayılıyorum yaa mükemmel yakışıklı bir makine oluyorlar ama arazide nekadar başarılı olurlar bilemiyorum
Ynt: Chevrolet Tahoe Off-Road'a Hazırlamak şu tahoe lere bayılıyorum yaa mükemmel yakışıklı bir makine oluyorlar ama arazide nekadar başarılı olurlar bilemiyorum