Sitenize yeni katıldım.Chevrolet tahoe almak istiyorum.Bununla ilgili paylaşımlaşımlarınız olursa sevinirim.95 modellerin karbüratörlü vede tek noktadan enjeksiyonlu olduğunu öğrendim.95 modellere lpg uygulaması yapılmıyormuş yapılsa da sonuç alınmıyormuş.96-97 modellerde ise vortec adı verilen çok noktadan enjeksiyonlu motor tipi varmış.Arkadaşlarım Amerikanda elektronik aksam ne kadar fazla olursa sorunları o kadar çok olur dediler.95 model önerdiler fakat onlara da lpg olmuyormuş.bu konuda ne söyleyebilirsiniz.Birde tahoe alırken nelere dikkat etmeliyim.
95 model vortec motorlu blazer sahibiyim, mekanik enjeksiyonlu olduğundan çoğu kişi sıralı sistem takılmaz dedi ama takan çıktı sorunsuz kullanıyorum şimdilik..Elektronik aksam her araçta olduğu kadar var bu araçlarda da..Biraz şans işi sorun çıkması..
Ben takılan yerin adresini telefonuna bi bakayım nerde size özelden mesaj atayım..Teknik olarak tam bilemiycem ama bizim araç içinde manifoldun içinde tek noktalı filan epey bişey dediler sonuç olarak 5.000 km yatım bi sorun yok..Keşke biraz daha bilgim olsa da size yardımcı olabilsem..
Bu arada neredensiniz ?Mimgas marka takılı aracımda abime ulaşamadığım için şu an numaralarını alamıyorum..Mimgas ana dağıtıcıda takıldı bu sistem onlara ulaşabilirseniz yardımcı olurlar sanırım..
arkadaslar, yukaridaki ilanda bulunan araci alacagim, arac hakkinda bilgisi olan, veya 95 model chevrolet tahoe sportla alakali bilgi verebilirseniz sevinirim... simdiden tesekkurler...