KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar toyotacılar yaptırıyor, bizim neyimiz eksik, tamam sayımız az olabilir ama bizde Amerikan Rüyaları var, kömür gibi yürek var hem sonra aramızda ağır abiler var yakışmaz mı bize de bir chevrolet montu ?
Beyler 50 kişiden aşagi olursaniz bizim yaptirdigimiz marka monttan yaptiramazsiniz. Ama ben kendi atiş grubuma da mont yaptircam ayni marka model degil tabiki biraz daha siradan olacak. Atiş grubumunda sayisi az onla ilgilenirken sizede yardimci olurum isterseniz tabii sizin grubla bir arkadaşiniz ilgilenir direk hallederiz ama dedigim gibi marka zor.
Beyler 50 kişiden aşagi olursaniz bizim yaptirdigimiz marka monttan yaptiramazsiniz. Ama ben kendi atiş grubuma da mont yaptircam ayni marka model degil tabiki biraz daha siradan olacak. Atiş grubumunda sayisi az onla ilgilenirken sizede yardimci olurum isterseniz tabii sizin grubla bir arkadaşiniz ilgilenir direk hallederiz ama dedigim gibi marka zor.
Mücahit Bey, teklifiniz için teşekkür ederiz elbetteki sayıyı arttırmak için elimizden gerekeni yapmaya hazırız, eğer minumum şart farklı dizaynlarda 50 mont ise ben kendi off road kulübümüzün logolarının da olduğu bir grup daha yaptırarak sayıyı yükseltebilirim.