CJ 2.BAHAR OPERASYONU

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mybrada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,501
Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU

İşin aslı bende acil olark t19 şanzıman arıyorum.Temiz bulabilirsem alacam yoksa bi şekilde sıfır olarak getirmeye çalışacam.
Şanzımana 2 seferdir komple dişli takımını değiştirmeme rağmen gelen sesi gesemedik ya dişliler yan sanayi ki bana öyle geliyor.
Orjinal diye satıyolar.Yada bende bi şansızlık var.KAfamda şu an t19 yada bulursam otomatik şanzıman koymak temiz elinde olan veya bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Aslında ulus otoda sanırım sıfır olduğu söylenen 1 t150 arazi ile şanzıman var ama gerçekten sıfırmı yoksa toplanmışmı terddüt ediyorum bide ne kadar sağlam çıkar.Bakalım.

Etiketler

t150 3 ileridir sağlam kemikli şanzımandır ama kalkış zayıf kalbilir

Bütün gece cj nin yan alt kısımlar ve arka kapak için yapılacak kaplamanın tasarımı için uğraştım sanırım bu kez oldu.

arka kapak yada ön kaputa uygulamayı düşündüğümüz diğer tasarım.

sorun olmayacak onu ayarlayacaz bi şekilde bu arada koltuklar için düşündüğümüz model sadece başlıkları daha aşağıda tutup tek gövde üste doğru daralan bi şekilde yapıp koltuklarda olan kuşakları turuncu yapmayı düşünüyoruz.

eski rolbarı attık yeni rolbarın boruları büküme verildi model aşağıdaki gibi olacak.

Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.Araç için diyecek söz yok.Zaten güzeldi şimdi daha güzel olacaktır )