Bu arada bu konuyu unutmuşum şimdi görünce yeniden aklıma geldi yazayım istedim, bir cj almış bulunmaktayım...
Sanırım aram 77 model yani ruhsatta da şasi numarasının girilip bakıldığı yerde de 77 model yazıyor, motoru yine orjinal motoru duruyorsa 3.8l yazıyor o sitede...(emin olmamamın nedeni atılgan abinin 79 model ve 4.2l demiş olması) araçta 4 ileri şanzıman var 35'' mudzilla lastikler hidrolik direksiyon elektronik ateşleme, disk fren, çift bare karbüratör lpg li falan bir araba, bu sitedeki atılgan abinin (ati79) arabası zaten yeşil olan...
Araçta düşündüğüm birkaç şey var, bunları da bu bahaneyle sormak isterim..
1. diferansiyelinden yağ kaçırıyor sanırım altı ıslanmış oluyor sabahları oğlanın
bu önemli ciddi bir sorun mudur?
2. rengini siyaha boyatmayı düşünüyorum..
3. tentesi bitik durumda bir tente şart... tente arayışlarındayım..
4. vites kolu çok aşağıda onu yükseltmek istiyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum ek mi yapılacak?
5. el daha doğrusu ayak freninde yani park ettiğimizde çektiğimiz frende sorun var tutmuyor fren...
6. içine bir döşeme halı vs... bişiler düşünüyorum ama plastikten falan malzemelerde var sanırım bu konudan emin değilim tam olarak...
7. arka koltuk için bazı fikirlerim var ve koltukları komple döşetmekle ilgili...
8. üstündeki sis farlarını sökebilirim..
hatta ben bunları başka konu açıp sorsam daha iyi olacak sanırım