KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ergün Beyde ya çamur alerjisi var veya İstanbul taraflarında yağmur yok.Yoksa yağmur duasınamı çıksak acaba.Başka türlü CJ 5 i görebilme şansımız yok gibi
ben ısınma ile ilgili hiç sıkıntı yaşamıyorum ozan kalürüfer veya termostat sorunun olmalı diye düşünüyorum göz atmıssındır mutlaka ama bi termostatını yenile bence açık takılmış olabilir derim
Dikkatınizi çekerim, Toplanma kamp bölgemize inen son yokuşu (ki Önder'in bir daha bu yokuş yukarı çıkılmaz dediği yer....) ilk yukarıya kadar tek hamlede çıktım, yukarıdan geri döndüm, inerken Yeşil XJ ile karşılaşştım ve ince bir ayrıntı >>> aynı yokuşu geri geri çıktım....!!!!
İşte ZJ, işte Ön arka çift difransiyel kilidi, 5200 CC motor ve Pilotaj......
ben ısınma ile ilgili hiç sıkıntı yaşamıyorum ozan kalürüfer veya termostat sorunun olmalı diye düşünüyorum göz atmıssındır mutlaka ama bi termostatını yenile bence açık takılmış olabilir derim
abi iki gün öncesine kadar çalısmıyodu bile kalorıfer. elektirikcilerin fan bozuk demelerıne aldırmadım baktım sorunu buldum yaptım, bır tane kablo cıkmış yerine takınca halloldu
ama bugun tesaduf ya babamın passatı ısınmıyodu tamırcı termostat dedı, gercekten oyleymıs, yarın cj nın termostatını degıstırcem ama degıstırmeden bı acıp bakıyım dıyorum tam olarak nerde bu termostat ( artık her tamırcıye guvenemıyorum her zaman da anlayan cıkmıyo en ıyısı once kendım bakıyım en azından fıkır sahıbı olurum)