Uzun bir süredir merakla takip ettiğim GARAJ bölümünde 2 adet CJ sahibi olarak nacize bende birşeyler yapmalıyım diye düşündüm.
Şimdi geriye dönüp baktığımda bu hastalığın bulaştığı zamana 90 li yılların başıydı EDİRNE de yeni çalışmaya başlayan Abim kendisine satın almak için bir araç arıyordu bu yüzdende hemen hemen her gün çeşitli 2 ci el oto galerilerini geziyordu. Tabi ki 11 - 12 yaşlarındaki bende yanında, bir Yaz günü gittiğimiz bir galerinin önünde özenle toplanmış mat siyah renkte sanırım fiber kasalı bir CJ - 5 üzerinden tentesi çıkarılmış devasa lastikleriyle galerinin önünden geçen herkesi dönüp kendine baktırıyordu. Oysa o dönemde Abim kendisine daha tasarruflu parçası bol bulunan yerli bir araba aradığı için Cj ye sadece bakmakla yetindi oysa ben o araç için deliye dönmüştüm kimseye sormaksızın üzerine çıkıp koltuğuna oturdum pedallara zar zor yeten bacaklarımla hayalimde onunla gezmeye başlamıştım işte o an benim için bu tedavisi olmayan hastalığın başladığı andı.......
O zamandan bu zamana yıllar geçti ama ben eski araçlardan vaz geçmedim üniversite yıllarında 1974 model 1303 S volsvagen aldım topladım ardından wolswagen T3 minibüs aldım evrakları dahi yoktu ama kaçarak Edirne' den Bodruma kadar gidip geldik ardından 1981 yada 82 model 2,3 motor 6 silindir Ford capri aldım 3 kere kaporta boya yaptık ( ustalar sağ olsun ) yıllarca kullandım ama Jeep CJ hiçbir zaman aklımdan çıkmadı ne zaman görsem , ne zaman yanımdan geçse içim cız etti. 2 sene öncesinde iş dolayısıyla İstanbul’a taşınmam ve gezen bilir ailesi ile tanışmamla beraber uzun yıllardır tedavisini gördüğüm CJ hastalığımda artık kontrolden çıkmıştı yapacak birşey yoktu yaa bu virüsü içinde saklayacak sıkı bir tedaviye devam edecektim yada ona tamamen teslim olacaktım . Bende öyle yaptım ve yoldan gönüllü çıktım. Gezen bilir ailesinde bu hastalıkla baş etmeye çalışan tecrübeli arkadaşların verdikleri bilgiler doğrultusunda sabahlara kadar internette bir CJ-7 aramaya başladım ama orijinal hem de bütçeme uygun olmalıydı böylelikle aradan bir kaç ay geçti bulamayacağımı anlayarak CJ-5 aramaya karar verdim bu seferde önümde iki seçenek vardı, ya hiç ellenmemiş bir CJ-5 yada benden önce toplanmış bir CJ-5 , ben daha önceki tecrübelerim ede güvenerek hiç ellenmemiş bir CJ - 5 alıp kendi kafama göre toplamaya karar verdim ( ama artık Edirne de değil İstanbul da yaşıyordum ) ( HATA 1 ) hem de bütçeme uygun olacaktı kısa bir süre sonra Tekirdağ Çorlu da bir tane buldum telefonun ardından ertesi gün İstanbul dan işi gücü bırakıp Tekirdağ ilçesi olan Çorluya gittim aracı gördüm ve hiç kullanmadan bu işin uzmanı olan DÜRÜST ustalara göstermeden ( HATA 2 ) alıp çekici eşliğinde İstanbul a getirdim.
Araç ruhsatta 1978 model olarak geçse de 1977 model askeriye den , herhangi bir devlet dairesinden çıkma değil yıllar önce yabancı bir bayan bir Türk ile evlenerek Türkiye yerleşme kararı veriyor ve Türkiye ye gelirken çok sevdiği aracını da yanında getiriyor ve Marmaris te uzun yıllar bu aracı kullanıyor daha sonra çeşitli arızalarından ve masrafları ile başa çıkamayacağını anlayıp aracı garaja çekip kapatıyor ( ŞANSSIZ CJ – 5 ) ( 1 ) . Benden önceki sahibi de aracı rastlantı eseri tatildeyken görüp alıyor bir süre kullandıktan sonra toplarım diyor ama maddi olanaksızlıklardan dolayı aracı hakkıyla toplayamayıp dükkanına geçip kapatıyor. ( ŞANSSIZ CJ – 5 ) ( 2 )
1977 model CJ - 5
Motor: 3800 CC.
t 176 şanzıman
arka diferansiyel AMC 20
ön dana 30
31'' Cooper lastikler orijinal Amerikan 15 x 8 inc jantlar
Frenler: Kampana
Direksiyon: Hidrolik yok : o )
LPG li
Aracı İstanbul a getirdikten sonra hemen kaporta ve boya işlerini halletmeye karar verdim. ( HATA 3 ) ( KEŞKE ÖNCE MEKANİKTEN BAŞLASAYDIM ) İstanbul Anadolu yakasında oturduğum için evime yakın olsun elimin altında olsun diye kaporta ve boya işlerini hallede bilecek birilerini aramaya başladım. Yıllardır yatmaktan mekanik aksamı kilitlenmiş olan CJ – 5 ile kaporta – boyacı aramak bulduğum ustaların isteği fahiş fiyatlar işkence haline gelmeye başlamış yıllardır gördüğüm CJ tedavisi başarı ile sonuçlanmak üzereydi.
Geceleri internette Gezebilirdeki diğer CJ – 5 inceliyor, forumları okuyor, ihtiyaçlarımı listeliyordum listelerin sonu gelmediği gibi her geçen gün bütçemi aşıyordu evdeki hesap çarşıya uymamış İstanbul da araç toplamak beni aşmıştı. İhtiyaçları listelediğimde neredeyse bir CJ daha alacak rakamlara geliyordum.
Bir gece gene Gezebilirdeki eski formları incelerken gördüğüm bir ilan aklımı başımdan aldı işte aradığım CJ – 7 karşımdaydı ilk görüşte aşk böyle olmaydı. ( ALDATILAN CJ – 5 ) ( 3 )
Oysa ilan oldukça eski sayılırdı gecenin geç saatleri olmasına rağmen ilanı siteye koyan Erdinç Bey (radicale262 ). Online görünüyordu bu bir işaret diye düşünerek hemen mesaj yazdım. Araç Orduda Kemal isimli bir arkadaşın aracıydı internetle arası olmadığı için ilanı Erdinç bey koymuştu ve ilan hala günceldi . O gece hemen Kemal Beyi aradım geliş - gidiş masraflarını karşılamak kaydıyla aracı İstanbul a getirebilirse aracı görüp beğenirsem alacağımı söyleyerek yeni bir maceraya daha başladım 2 gün sonra araç Şanssız CJ - 5 in yanında garajda bana ait olarak duruyordu…… Artık CJ – 5 projesi CJ – 7 tamamlanana kadar rafa kalkmış garaj kapıları CJ – 5 için bir kez daha kapanmış macera başlamadan ERTELENMİŞTİ . ( ŞANSSIZ CJ – 5 ) ( 4 )
Artık Gezenbilir ailesi benim için daha önem kazanmıştı tecrübeli arkadaşların verdiği bilgiler doğrultusunda Maslak Atatürk oto sanayi sitesinde titizliği, dürüstlüğü ve ustalığı ile olduğu kadar tatlı aksiliği ile ünlenmiş olan yılların CJ ustası OHANNES ustaya gittim vermiş olduğum paranın ziyan olmadığının onayını da Ohannes ustadan aldıktan sonra işlemlere başlayabilirdik.
Ohannes Ustanın önerileriyle revizyonları yapması için Apo Dayı ile de tanıştık şimdiden yaptığı, yapacağı işlerdeki titizlikten, dürüstlük ve samimiyetten ötürü kendisine çok teşekkür ederim.
Aracı aldığım Kemal Bey Off Road ile uğraşmadığı ve titiz olduğu için aracın tüm off road özelliklerini sınırlayıcı ( olumlu yönde ) işlemler yapmıştı önce bunlardan kurtulmalıydık.
2. CJ – 7 31 inc olan lastikleri 35 Cooper ile değiştirildi. ( 31 inç lastikler hem çok küçük kaldı hem de 15 x 10 inç olan jantlar için yanlış bir tercihti )
3. Aracın mekanik aksamında benden önceki sahibinin titizliği sayesinde hiçbir sorun olmadığı için hemen gerekli modifikasyonlara başlamaya karar verdik.
Yukarıda anlatımını yaptığım değişiklikler Apo Dayının titizliği sayesinde kısa bir süre içinde yapıdıktan sonra 35 inc lastiklerin görselliğinin yanı sıra bu ekipmanlarla ve benim tecrübesiz kullanım tarzımla riskli olacağı uyarılarını alıp korktuktan sonra 2 parça akslardan ve 7 cm lik flanşlardan kurtulmak içim Apo Dayı ile beraber arka dif için Dana 44 aramaya başladık sağ olsun Apo Dayı Ankaradan bir iki gün için komple Dana 44 dif buldu