Buğün de tüm fren ve benzeri hidrolik hortumlarını yeniledik..... üstü açılınca dev olduda üşüttüm yüksek olunca bayaaaa esiyor 3 gün yattım evde......
araçtaki krom aksesurları mat siyahları ile değiştirmeye başladım bulduklarımı alıyorum bulamadıklarımıda sipariş verdim rengi ya beyaz ya turuncu yada mat siyah olucak hepsindede mat siyah aksesuarların çok güzel olucanı düşünüyorum....
herşey çok güzel ama nacizane fikrim arka pilakanızı tıraktör pilakasıyla degiştirmeniz o ebatın 1 küçügü kareye yakın
kare pilakalar 2 boy dur benim aracımda ondan var tam oturuyo boşluga kıvrılmıyor
herşey çok güzel ama nacizane fikrim arka pilakanızı tıraktör pilakasıyla degiştirmeniz o ebatın 1 küçügü kareye yakın
kare pilakalar 2 boy dur benim aracımda ondan var tam oturuyo boşluga kıvrılmıyor
ben 20 yaşındayım babamda bitane fj 45 vardı ben araba kullanmayı o arabada örendim ama hem işte hemde hobide kullanıyoduk bamam arbayı sattı artık askerden sonra ya bi cj7 79 model yada bi fj 45 bakıcam inş ama sizin kadar uraşamam heralde baya vakit lazım çünkü ..