CJ - 5 ve CJ - 7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 251
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,853
Ynt: CJ - 5 ve CJ - 7

Şu dünyaya bir kere geliyoruz bunlarada vakit ayıramassak artık..... yeterki Allah salık sıhat versinde çalışıp bu harcamaları finanse edebilelim. Bunlar hep büyük çocukların büyük oyuncaklaarı hanımlar bırakırsa oynuyoruz işte .......fj 45 te güzel araç bu arada geçen hafta bir tane bakmaya gittimde ........

Etiketler

şimdi arabayı mustafaabi(mustafazor) satın aldı kasasını filan söktü komple aracı topluyo toyota lc bölümünde var

taylan demirdöven' Alıntı:
şimdi arabayı mustafaabi(mustafazor) satın aldı kasasını filan söktü komple aracı topluyo toyota lc bölümünde var

valla cj - 7 bittikten sonra bir tanede bundan yapmassam gözlerim açık gidecek belgeselini izlemiştim ingilterede adamın biri 3 yılda toplayım sahra çölünü geçiyordu en büyük hayaliymiş falan

abi benim sahra çölüyle işim olmaz . evden ormana gidim bana yetr ama ben bu petlasları almakla hata yaptım arabayı çok yoruyodu kumda çok zor dönüyo hep 4L ye alıyodum ... bide arabayı satmadan önce baya bi para verip 2 tane eksoz almıştım .. onlar hatıra olarak kaldı elimde sende yaparsan bi fj 45 sana hediye ederim

Baba egzostlar süpermiş yaaa çok güzel valla bu egzoslar hazır mı yoksa yapıyorlar mı?

yok abi ben abime rica ettim yunanistanda buldu böyle bşy ordan getirdiler ... krom bunlar nikelaj filan diil aslında kasanın içine olsa daha gizel olrdu ..

yok abi ben abime rica ettim yunanistanda buldu böyle bşy ordan getirdiler ... krom bunlar nikelaj filan diil aslında kasanın içine olsa daha gizel olrdu ..

süper egzoslar sağ ve sola yatay olarak ta takılabilir çok keyifli olur. kafamda bir tanede V8 64 apachi var bakalım belki bir iki ay içinda alıp başlıcam alırsam egzostlara talip olurum unutma sakın beni...

yok abi unutmam dükkanda öyle tozlanmış bi şekilde duruyo rafta ya beni yada seni bekliyo ...ama benimki gibi güzel bi fj 45 biraz zor bulurum heralde ben

yok abi unutmam dükkanda öyle tozlanmış bi şekilde duruyo rafta ya beni yada seni bekliyo ...ama benimki gibi güzel bi fj 45 biraz zor bulurum heralde ben

Benim cj den önce aradığım birkaç araçtan biriydi gerçekten temizini orjinalini bulmak çok zor ama toyotanın her modelinin parçalarının gidip servisten alabiliyorsuun yada getirtebiliyorsun bir dönem çok araştırmıştım.

abi valla bizde kaldıgı sürece hiç bi parça almadıgımız için hiç araştırmadım çok saglam arababi tek arazi vitesinde çok zorlamış babam ormanda dişli kırmıştı arazi şanzumanından vitese taktıgın zman takır tukur sesler geliyodu onuda bostancıda çok iyi bi şanzuman ustası varmış onayaptırmıştı bi tek onu biliyorum bideşaft kırılmıştı onuda zaten biz kendimiz yaptırdık sitede

evet aslında haklısın ama temiz ve orjınalse ben orjınal bulamam orjınalleştirmek için parçaya ihtiyacım olur diye araştırmıştır

Yarın şuna benzer bir tampon takıcam cj ye bakalım nasıl olucakkkk.