Ellerinize saglık gerekten cok güzel gidiyor hersey, özellikle motor fotolarındaki temizlik fazlasıyla takdiri hakediyorBirkaç sorum olacak size
1- Karburator değişikliği sonrasındaki düşünceleriniz nelerdir yakıt-performans?
2-dana 44 diiferansiyeli maliyeti ne oldu?
Ellerinize saglık gerekten cok güzel gidiyor hersey, özellikle motor fotolarındaki temizlik fazlasıyla takdiri hakediyorBirkaç sorum olacak size
1- Karburator değişikliği sonrasındaki düşünceleriniz nelerdir yakıt-performans?
2-dana 44 diiferansiyeli maliyeti ne oldu?
İlginize çok teşekkür ederim .Karbüratör değiştikten sonra açıkçası aracı daha hiç kullanmadım... Yakıt performansı olarak ne olur hiç bilmiyorum bu karbüratör için yabancı sitelerde performan bujileri ve kabloları - headers ile kullanıldığında %18 oranında performans artışından bahsediyorlar. Ayrıca yakıt tasarrufuda sağladığı söyleniyor. Bu performans artışını net olarak yakalamak için şanzımanı baştan topladık, baskı balata değişti ayrıca lpg sistemini komple iptal ettik sıfır benzin deposu alındı benzin kablolarına kadar değişti. headers takıldı bujiler değişti buji kabloları değişti. ( kullanmaya başladıktan sonra yorumlarımı yazarım )
dana 44 dif için harcanan para aracın modifikasyonlarını yapan değerli Apo dayı sayesinde piyasa şartlarının çok daha altında rakamlara halledildi... ( özelinize mesaj atıyorum )
İlgin ve övgülerin için çok teşekkür ederim daha bitmedi tamponları ve rengi değişsin daha da güzel olucak diye tahmin ediyorum darısı sizin başınıza sevgiler.
Heyacanla okudum yapılanları emeğinize sağlık yeni bir canavar daha doğuyor artık darısı benim başıma en kısa sürede cj 5 imi bende yeniden canlandırmaya çalışcam
Heyacanla okudum yapılanları emeğinize sağlık yeni bir canavar daha doğuyor artık darısı benim başıma en kısa sürede cj 5 imi bende yeniden canlandırmaya çalışcam