Cj-7'ye Hard Top Arayanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MURAT SIMDIM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,622

MURAT SIMDIM

Kamp I
Herkese merhaba;

Hardtop'ım geldi.Montaj işlemlerine başlıyoruz.İhtiyacı olan arkadaşlarıma bu kalıp üzerinden yardımcı olmaya çalışırım.Montaj öncesi ve sonrası resimleri de göndereceğim.

Sevgilerle

Etiketler

Ynt: Cj-7'ye Hard Top Arayanlar

HAsan valla tekrar aklıma soktun tekrar tonla masraf başladı.Yeni lastikleri geldi,promco jantlar yolda,warn tampon geliyor;hardtopı geldi.Bakalım?

Ynt: Cj7ye hard top arayanlar

MURAT SIMDIM' Alıntı:
HAsan valla tekrar aklıma soktun tekrar tonla masraf başladı.Yeni lastikleri geldi,promco jantlar yolda,warn tampon geliyor;hardtopı geldi.Bakalım?

Murat abi cj yatarmı sen bakıcanki oda sana baksın son halini merak ediyorum sarı bir cj7 kupon bir jeep olucak işallah....

Hardtopın büyük ölçüde oturtma işlemi tamamlandı,fibercinin çalışmasından sonra camlar takılacak ve boyama işlemi yapılacak.Detaylı fotoğraflar çekmeye çalışıyorum bitmeden bir örnek resmini ekliyorum.Sevgilerle

Bu arada resim nasıl eklenir bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz

www.photobucket.com a upload edip resim ekleyebilirsiniz.

murat, dayının arabası gibi bir şeymi yapıyorsun ? bu arada dayının cj nin fotoğraflarını bizimle paylaşma sanşın varmı yada dayını foruma davet etsek
dayının arabasını görmesem belki bugün cj kullanmıyo olurdum

Ozan dayımla konusayım bendeki resimlerini de yuklerim.Şu resim yuklme işlemini halledebilecekmiyim bir bakayım

MURAT SIMDIM' Alıntı:
Ozan dayımla konusayım bendeki resimlerini de yuklerim.Şu resim yuklme işlemini halledebilecekmiyim bir bakayım

süper olur dayının jeep'i nadir cj lerden birisi
fotoğraf yükleme konusunda yardımcı olurum çok kolay

http://i664.photobucket.com/albums/vv3/MURATSIMDIM/IMG_0087.jpg
Önce kapılar takıldı

http://s664.photobucket.com/albums/vv3/MURATSIMDIM/?action=view&current=009.jpg