CJ 8 Aldım Emeği Geçen Herkese Teşekkürler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Çağdaş BOZTEMİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,871
Ynt: CJ 8 Aldım Emeği Geçen Herkese Teşekkürler

titanyum alaşım dediğimiz cok hafif flanşlardan var aracınıza onlardan koyarsanız sürtünme olmaz az bişede kupadan yükselttiğinizde sanırım yeterli olacakdır ..bu arada sanayide demirden yaptırıpda flanşı sakın tamayın o z aman bol bol aks kesersiniz

Etiketler

Öncelikle ilginize teşekkür ederim
Yani hem titanyum alaşımlı hafif malzemeden flanş takayım hemde aksların salıncakla bağlandığı noktdan mı yükselteyim?Ayrıca yükseltem kiti takılırken,ilaveten pitman kolu vs.. gibi bir parça değiştirmeyeceğim demi?

lastiklerin yanı sürtüyorsa, ünal abinin dediği flanşlardan takmalısınız.
Üstü sürtüyorsada, mevcut kupa takozunuzu daha yükseklerle değiştirir ve mevcut çökmüş makaslarınıza kavis verdirdirsiniz.
Bunlar için bir işleme gerek yok ve ucuz maliyetlere hallettirirsiniz...

aynen cağrının dediği gibi ) boşuna kitlere para vermeyin cok yükseltmeyecekseniz

Lastiklerin hem üstü hem yanı(iç omuzu) sürtüyor.Yani hem flanş yakmak gerekiyor hem de ekstra kupa takozu mu?
Yada makaslara kavis verdirmek+falanş mı?Nasıl karar vereceğim?Makazların çöktüğünü nasıl anlayabilirim.İzmir de sıfırını bulursak anlarız ama zannetmiyorum parçacılarda olduğunu..

Üçünüde aynı zamanda yaptırın derim. Zaten maliyetli işler değildir.
Poliüretan kupa takozlarını ve titanyum alaşımlı flanşları alma konusunda ünal abi size yardımcı olur. Gelen malzemeleri sanayide kaportacı ve lastikçi rahatlıkla takar.
Makaslara kavis verme işlemi sanayideki her makascıya yaptırabilirsiniz.
Hepsi ucuz işlemlerdir. Ve işinizi görür, hem sürtmeyi engeller hemde daha rahat ve konforlu bir sürüş sağlar size.

Ynt: Cj 8 Aldım Emeği Geçen Herkese Teşekkürler

Aracın son durumu nedir Çağdaş, her şey yolunda mı?