CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mysteriousman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,666
Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)

jeep' Alıntı:
ayna mahruti 47/11 mi takıldı.. unuttum sormayı. şanzımanı değiştirmeyeceğimiz için. 45/11 olmazdı.. ;D

ayna mahruti 43/8 oldu arazi kabiliyeti arttı diyelim.
Son hızım düşecek , yakıt sarfiyatı biraz artacak ama olsun arazi kabiliyeti artacak

Etiketler

jeep' Alıntı:
ayna mahruti 47/11 mi takıldı.. unuttum sormayı. şanzımanı değiştirmeyeceğimiz için. 45/11 olmazdı.. ;D

47/11 t176 ve 38 lastiklerle çok seri kaldı benim cj'de debriyaj balatasıda yakında biter. 35 lastiklerle daha seri olmazmı ?

tam bunu yazmıştımki yeni mesaj gelmiş

38 için aslında alt yapın var. 5,32 çok rahat çevirir. ama 4 inç yükseltme kurtarmaz. çamurluklar da traşlanmalı bir daha. ilave en az 7 cm kupa takozu koymalısın. ama 5 tane 38,5 bogger var. 3800 e alırız ;D

jeep' Alıntı:
38 için aslında alt yapın var. 5,32 çok rahat çevirir. ama 4 inç yükseltme kurtarmaz. çamurluklar da traşlanmalı bir daha. ilave en az 7 cm kupa takozu koymalısın. ama 5 tane 38,5 bogger var. 3800 e alırız ;D

en güzel teklif bogger lar oldu bi düşünecem

ama yine de 35 kadar sağlıklı kullanamayabilirsin. dana44 için 38 sınır. 35 den sonrası için dana60 iyi..

çalışmalarınızda başarılar ve hayırlı günlerde kullanmanızı diliyorum.allah cc tekerini düz bastırsın

ilgiyle takipteyiz,
kolay gelsin,
selamlar

Hastalıktı, şehir dışı seyahetleriydi derken pek ilgilenemedik ama artık ivme kazanmamız lazım

123456654321' Alıntı:

uzun süredir sipariş listesi oluşturmak ve temini ile ilgileniyordum.
Amacım biraz zaman kazanmaktı ama sanayi bir gün bile gitmessem (yani şıkıştırmassam) işler yürümüyor, hoş gitsemde bişey farketmiyor yine istedikleri zamanda yapılıyor , :'( :'(