CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mysteriousman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,631
Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)

Aracı çift renk yapacam ancak bu kupada olmayacak , menteşeleri sadece siyah yapmayı planlıyorum.
Açık zeytin yeşili yerine antep fıstığı yeşilini kullanmak istedim anlarsınız işte benden önce gaziantep'te bi wagoner restorasyonu yapıldı tahmin edin rengi ne oldu , fıstık yeşili , çok güzel bi renk ama geç kaldık .

Açıkcası renk değiştirmeyi pek düşünmedim araç ruhsattada metalik mavi görünüyor, böyle devam etsin dedim.

Renk tercihimdeki yardımlarınız için teşekür ederim

Etiketler

Bugün boyacımız ile renk çalışmaları yaptık.
En soldaki rengi biraz daha koyulaştırırsak oldu bu iş

öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun, revizyon çalışmalarızda başarılar dilerim.

Aracınızı biraz biliyor gibiyim. ruhsatta 83 model yazmasına rağmen aslında 84 model, rauf ustanın oğlu izmirden alıp binerek ankaraya getirdi. şasenin çok düzgün, motorunun ve şanzımanının sorunsuz olduğunu biliyorum. aracla hiç oynanmamış hemen hemen. ve türkiyedeki cj lerin en üst modeli.yani demek istediğim toplamak için mükemmel bir araç buldunuz, umarım aynı mükemmellikte aracı toplarsınız.
işimden dolayı son aylarda antepe çok seyahat etmeye başladım, belki birgün aracı canlıda görürüm, kolay gelsin.

teşekkür ederim
dediğiniz gibi toplamak için çok güzel bir araç, zaten bu temizlikte araç bulasaydım böyle bi işe girişmezdim, aracı bende orjinaline sadık kalarak yapacam.
Gaziantep'e geldiğinizde beklerim

abi şu Cj-8 lere kıymayın nolur tamam Cj-7 de güzel ama Cj-8 bambaşka bişi

jeepcimirac' Alıntı:
abi şu Cj-8 lere kıymayın nolur tamam Cj-7 de güzel ama Cj-8 bambaşka bişi

Doğru söylüyorsun cj8 bambaşka ama , kullanım offroad olunca modifikasyonda şart

renk konusunda başkanımla aynı fikirdeyim.bence o açık mavi harika olur gibime geliyor...

çok güzel gidiyor baştan sona takip ediyorum.inşallah ilerde bende böyle bir cj toplarım.

Renk konusunda yorumlarınız nelerdir ?
Nasıl olur sizce ?

cj olsunda ne renk olursa olsun

Kırmızı cok piyasa hocam ama o göktug abinin dedigi renk daha güzel olur kanısındayım. Elinize saglık az kaldı alıcam bi dene hurda Cj bakalım arıyoruz bulamadık hala

standart renkler belli kırmızı mavi sarı siyah beyaz göktuğ abi gibi farklı bi renk daha iyi olur kanısındayım