KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
merhabalar arkadaşlar benim merak ettiğim cj 8 den cj 7 yapımında cj8 in şasesi nerden kesiliyor bu konuda tecrubeli abilerden arkadaşlardan bilgi almak istiyorum :-\
tam isabet cevabı vallaahi sizden bekliyordum abi teşekkür ederim bana arkasından kesiliyor demiştiler siz orjinal cj5 mi toplarsınız yoksa cj 8 i cj 7 mi yaparsınız benim aracım daha hiç revizyon görmedi daha sac kasa çok kararsızım... tabi sizin projelerinizide takip ediyorum üsdat sizsiniz
tam isabet cevabı vallaahi sizden bekliyordum abi teşekkür ederim bana arkasından kesiliyor demiştiler siz orjinal cj5 mi toplarsınız yoksa cj 8 i cj 7 mi yaparsınız benim aracım daha hiç revizyon görmedi daha sac kasa çok kararsızım... tabi sizin projelerinizide takip ediyorum üsdat sizsiniz
cj-8 in aks arası cj-7 den uzun. bu sebeple cj-7 yapılacaksa ortadan kesmek gerek. Farketmez derseniz en mantıklısı arkadan cj-8 i kesip (34 cm) cj-7.5 yapmak ;D sac tavan varsa tabi ;D
Merhaba arkadaşlar, bilgisizliğimi mazur görün, sadece arkadan kesildiğinde Cj 8 neden 7,5 diyorsunuz bu şekilde kesildiğinde Cj 6'nın boyutlarına gelmiyor mu farkı anlayamadım!
Merhaba arkadaşlar, bilgisizliğimi mazur görün, sadece arkadan kesildiğinde Cj 8 neden 7,5 diyorsunuz bu şekilde kesildiğinde Cj 6'nın boyutlarına gelmiyor mu farkı anlayamadım!
aynen bunu bende merak ediyorum ama siz yinede şaseyi kesmeyin arkadan kısaltın bu arada malum sitede cj8 var turıst tasıyan 6binden falan bahsedıyor aramadım ama sizce nasıl? bi cj 7bucukta benımde gözüm var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-satilik-cj-8-jeepler-103243508/detay