Aracımda headers var ama şuan sessiz çalışıyor manifold dan çıkan 6 çıkışı motorun altına doğru çift çıkış yapmışlar 3 boruyu aracın sağ tarafında vermişler diğer 3 çıkışı ise aracın sol tarafından vermişler ve aracın ortasına doğru iki taraftada susturucu var şuan sessiz çalışıyor ama o headers sesini nasıl bir işlem yaptırıp alabilirim?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
borla nın headers için devamı kiti var..seninkine uyarmı bilmiyorum..eger headers borla ise bu devam kitini takarsan yemede yanında yat olur...istanbulda tarotomotiv tarkan beyde var bu kit bildigim kadarıyla paslanmazdan ve fiyatı 350 tl...
Bende borla headers ve egsoz sistemi komple var ,ses dehşet inanılmaz,öyle boş bir uğultu yada çirkin bir ses değil ...4.2 litrelik motorun her patlamasını an be an yaşatan horultusu ile ortalığı ayağa kaldıran müthiş bir ses.....Zaten sesini duyan aşık oluyor araca bu ben,m değil dinleyenlerin yorumu ben zaten aşığım.....aracıma
birde benim uygulamamı öneririm bende headers falan yok ama manifold çıkışından itibaren çıkışa dek boru çapını10x 50 cm yaptık ilaveten sadece 1 adet orta düzlüge 50 cm tüp susturucu koyduk yakıy sarfiyatını eski çif 1 borla susturuculu halinden 1 depo gazda farkını anlayamadım fark yok gib bişey
sese gelince uzun yolda kafa şişirmeyen rolantide kükreyen kalkarken ve homurdanan bi ses aldık benim diyen amerikancılar hasta oldu sese