CJ için 15 jant Özka Traktör Ön Lastiği ve jant

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,854
Ynt: CJ için 15 jant Özka Traktör Ön Lastiği ve jant

iyi günler cant lastik satıldımı satılmadıysa bi görüşelim

Etiketler

siz daha yeni sattınız, tekrar satılma sebebi nedir acaba? performansı mı kötü yoksa ses vs gibi problemler mi? ayrıca ankaradikelerle irtibata gecebilri miyiz acaba?

torlak_t' Alıntı:
siz daha yeni sattınız, tekrar satılma sebebi nedir acaba? performansı mı kötü yoksa ses vs gibi problemler mi? ayrıca ankaradikelerle irtibata gecebilri miyiz acaba?

;D hayır ben malzeme aldığım yere 2 aks 2 porya ve bir kaç malzeme karşılığı verdim. Onlarda müşterisini bulup satacaklar. Rauf usta ivedik hurdacılar sitesinde..

bu traktor lastiklerinin olcusu cok degisik oluyor.. yuksekligi nedir cm cinsinden bilginiz var mi? kabaca bir karsilastirma yapmak istiyorum da..

hasanfb, konu disi ama senin diffler normalden genis mi yoksa spacer mi kullaniosun?

kac cm genislik farki var 5 ile 8 arasında diff.lerde?

Cj-8 ile diğer cj ler arasında aks başına 7.5 cm toplamda 15 cm daha geniştir. Yani 3 inç toplam 6 inç diye biliyorum. Benim yedek parça deposu şu an için karantina altına aldım. Bende bir minibüs vardı işi bitti, onu yeni bir cj ya da scout ile değiştirme azmindeyim. Gerek olabilir diye düşünüyorum

ya siz devamli ankara'da cj parcalari vs diyorsunuz. neresinde bu ankara'nin? guzel parcalar var midir acaba? bir tarif etseniz, ben de cj mi biraz genisletsem diyorum

servisler bölümünde Ahir oto Rauf usta diye adres ve telefonları mevcut.