Cevaplar için çok teşekkür ederim...
Önce Sami kardeşimden başlamak istiyorum.Sami kardeşim bu verdiğin linkteki parça helezonun kiti anladığım kadarıyla peki burada gördüğüm ürünlerin tamamını aracıma uygulamalı mıyım ? Sitede ki ingilizce yağlı geldi biraz anladığım kadarıyla sistem hakkında bilgiler veriyor tanıtıyor
Orkun abi izmit sanayide işinin eri ve bu konuda benim için sıkılmadan uğraşacak tanıdğım var.Ancak adamı o kadar uğraştırdıktan sonra beğenmedim sök dersem çok büyük ayıp olur...
Süspansiyon konusunu boyaya girmeden halletmeliyim.Çünkü kupanın şasi bağlantı noktalarından yani arka tekerin ön ve arkasından ciddi biçimde esnetmiş kupayı ver malum bölgelerde kaporta yamuk düzensiz ayrıca esnemeden kaynaklı sanırım çürüme söz konusu.Aynı şekilde arka çamurluklarda da var.Hadi çamurluklar bir şekilde arkadan su aldı diyelim lakin bahsettiğim bölgelerin su ile o hale gelmesi pek mümkün değil.Tabi esneyen sac haliyle suyu emince (boyadan v.s) çürümeye davet çıkarmış.İlgili bir resim ekleyeceğim yarın tam olarak görebilmeniz için