Cj 'ye 37'' Lastik ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tuncaaayy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,170
Ynt: Cj 'ye 37'' Lastik ?..

verdiginiz linkleri inceledigimde dana 44 arka difransiyelimde agır iş tipi aks kullanırsam 37'' i saglıklı kullana bilirim..fakat ön dana 30 da(bir ara kafam karıştı amc 20 yazmışım pardon) en fazla 35'' kullanabiliyorum..eger ön difransiyeli dana 44 e çevirmeyi manevi olarak ;D göze alabilirsem aracımda 37 '' e geçiş yapabirim..kısacası şimdilik hayallerimde kalacak bu işlem :-\

bilgiler için teşekkürler.. ugur abi makasları difransiyelin üstüne aldıgım anda nerden baksan 10_15 cm arasında cj yükselecek bunun + ları yerine - leri beni düşündürüyor..şu anda benim cj deki yürür aksam kombinasyonu 35'' üstüne müsait degil onu anladım..

neyse kışa dogru 35'' boggerları nasıl daha hesaplı alabirim ona bakacagım..hayırlısı

bu arada evet abi mevcut 4'' kit ile bile arka çamurluk agızlarına kasıntı halinde sürtme yapıyor..artikilasyonda yeri daha saglam bassın diye önlere en azından şimdilik ayırıcı link takacagım..arkalar için araştırma yapmam lazım..dingilleri alta almak evet çok tadilat ister en iyisi bozmamak..helzona çevirmek çok zahmetli ve pahalı olur düşüncesindeyim..

şu portal aks mevzusuda beni aşar düşüncesindeyim..portal aks lı cj şu anda tr de varmı ki acaba???

Etiketler

Muhtemelen arka lastik çamurluğun en arkasına (paçalık bölümüne) sürtüyordur. Bende tam artikülasyonda sürtüyordu. 150 tl ye çamurluğu anlaşılmayacak biçimde, şıklığını bozmadan o işide hallettim. Zaten sürten yer yamulup yerini belli eder.

isoff dan sadık vefanın yarıstıgı cj de önler helezonlu v8 cherokee motor u var

flanşları takayım deneyip ona göre kestirecegim bizim çocuklara..

Tuncay CJ' Alıntı:
az önce özelden mesaj attım sana

Mesajda da dedigim gibi

Senin makina bu haliyle mukemmel Kazasiz belasiz bin

O makina bende olsa artik hic birsey yaptirmam Keyifle binerim

yok tarık abi baya bir tuzlu işmiş ;D

onun yerine bu sefer agır iş tipi(ingilizcesini yazamadım)onu araştırıyorum.....

Jeep34' Alıntı:
Ha şöyle..Gelde fikir ver Ufuk'çum..Kahvede üstün sigara kokar

Ustad hic sorma Bi takildik kahve muhabbetine kendimizi kaybediyoruz

Dedigin gibi sigara dumani cay cay cay cok fena