cj5 motor şanzıman defransiyel uyumu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cj5 ci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,282

cj5 ci

OIIIIIIIO
Yer
giresun
arkadaşlar benim cj5 te 289 cuı ford v8 motor var t150 şanzıman ve 43/14 diff sizce bu uyum nasıl daha iyi performans alabilmek için nasıl bi uyum yapsam iyi olur?

Etiketler

Ynt: cj5 motor şanzıman defransiyel uyumu

235/75/15 MT LASTİK VAR EN İYİ PERFORMANS NASIL OLUR SİZCE?

diffleri 41/10 takmak istemiyorum o zaman bana çok ağır geliyor seri olması benim işimi daha çok görüyor.!

tablodaki düzen benimkimi anlamadım açıklarsanız sevinirim?

anlamı şu T150 şanzıman, dana20 arazi şanzmanı, 43/14=3,07 gibi, 31" lastik verilerini girdiğin zaman 65 mil hızla giderken motorun 2170 devir çevirecek.. Aracında bir dene ..

bendeki durum öle zaten ama t150 nin pek performans sağlayacağını sanmıyorum?

ya şuan hızlı ama seri olduğu için birazda güçlü olmasını istiyorum sanırım şanzıman değiştirmeyle halledebilirim bu meseleyi sizin düşünceniz ne olur?

Ağır ama güçlü olur. Daha seri kalkar son hızı düşer. Daha fazla güç için V8 şart..

v8 var zaten ama benim diffler çok seri ve 3 ileri ile normal ama benim istediğim kadar güçlü deil diffler yüzünden çok seri şanzıman t176 diffleride 46/13 yapmayı düşünüyorum o zaman 2 ile kalkarım zaten şu anda bile düzde 2 ile kalkabiliyorum..!!

zaten bilirsiniz ben v8 motoru yakıt şikayetinden dolayı ordu turgut ustadan aldım yani onun cj6 daki motor patinajdan kalkmıyordu hani o benimkiler seri olduğu için bende pek gücünü gösteremiyor..!!