hasanfb JEEP ˙·٠•★ Mesajlar 3,179 Tepkime Puanı 7 Yer TÜRKİYE--İSTANBUL Web www.offroadtr.com 30 Ara 2009 #33 Ynt: Cj7 için HardTop Benim Hardtoptan 1 kare...
esperanto Kamp II Mesajlar 316 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 30 Ara 2009 #34 Ynt: Cj7 için HardTop şu an cj 7 pazarlığı yapıyorum ancak hardtop yok sizinki gerçekten güzelmiş özelmi yaptırdın bide nerde diye sorucam şimdiden tşklr
Ynt: Cj7 için HardTop şu an cj 7 pazarlığı yapıyorum ancak hardtop yok sizinki gerçekten güzelmiş özelmi yaptırdın bide nerde diye sorucam şimdiden tşklr
hasanfb JEEP ˙·٠•★ Mesajlar 3,179 Tepkime Puanı 7 Yer TÜRKİYE--İSTANBUL Web www.offroadtr.com 30 Ara 2009 #35 Ynt: Cj7 için HardTop esperanto' Alıntı: şu an cj 7 pazarlığı yapıyorum ancak hardtop yok sizinki gerçekten güzelmiş özelmi yaptırdın bide nerde diye sorucam şimdiden tşklr Genişletmek için tıkla ... Hardtop Orjinal ve aynı ölçülerde kapılarımda CJ-7 kapısı hazır aldım sabrettim buldum sonunda...
Ynt: Cj7 için HardTop esperanto' Alıntı: şu an cj 7 pazarlığı yapıyorum ancak hardtop yok sizinki gerçekten güzelmiş özelmi yaptırdın bide nerde diye sorucam şimdiden tşklr Genişletmek için tıkla ... Hardtop Orjinal ve aynı ölçülerde kapılarımda CJ-7 kapısı hazır aldım sabrettim buldum sonunda...
monster eskimodifiyeci Mesajlar 117 Tepkime Puanı 1 Yer zonguldak 1 Ocak 2010 #36 Ynt: Cj7 için HardTop benim kapıları da fiberden yapıcam nasipse.yeni hardtopa göre tasarladım çünkü.
Ynt: Cj7 için HardTop benim kapıları da fiberden yapıcam nasipse.yeni hardtopa göre tasarladım çünkü.