ykp81 bize heryer arazi.. Mesajlar 71 Tepkime Puanı 0 7 Şub 2010 #1 ancak akşamüstü vakit bulabildiğim için aceleyle küçük bir gezi yaptık. hem aracı biraz tanımış olduk hemde eğlendik.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
ancak akşamüstü vakit bulabildiğim için aceleyle küçük bir gezi yaptık. hem aracı biraz tanımış olduk hemde eğlendik.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
ykp81 bize heryer arazi.. Mesajlar 71 Tepkime Puanı 0 7 Şub 2010 #2 Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim [attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim [attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
ykp81 bize heryer arazi.. Mesajlar 71 Tepkime Puanı 0 7 Şub 2010 #3 Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim [attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim [attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
ykp81 bize heryer arazi.. Mesajlar 71 Tepkime Puanı 0 7 Şub 2010 #4 Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim [attachment=1][attachment=2][attachment=3]
ykp81 bize heryer arazi.. Mesajlar 71 Tepkime Puanı 0 7 Şub 2010 #5 Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim videoları bir türlü ekleyemedim
ykp81 bize heryer arazi.. Mesajlar 71 Tepkime Puanı 0 7 Şub 2010 #6 Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim [attachment=1][attachment=2][attachment=3]
evedilaz cj hayatdır Mesajlar 2,933 Tepkime Puanı 8 Yer büyükçekmece / ist 7 Şub 2010 #7 Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim çamur bi güzel duruyor sarının üzerinde dikkatimi çekdi kl71 lastik kullanıyosunuz yorum yaparmısınız nasıl performansı
Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim çamur bi güzel duruyor sarının üzerinde dikkatimi çekdi kl71 lastik kullanıyosunuz yorum yaparmısınız nasıl performansı
AOCENKER It's a CJ7 It's Not For SALE MaKe YoUr OWN ! ! ! ! Mesajlar 794 Tepkime Puanı 0 Yer EDİRNE 7 Şub 2010 #8 Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim Nacizane fiktim lastikleri en kısa zamanda aynı modelin 35 i ile değiştirmeniz fotolar çok güzel
Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim Nacizane fiktim lastikleri en kısa zamanda aynı modelin 35 i ile değiştirmeniz fotolar çok güzel
M MURAT SIMDIM Kamp I Mesajlar 155 Tepkime Puanı 0 7 Şub 2010 #9 Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim Yakup süer bir raliciydi şimdi süper bir offroadçu olacak iyiki aracımı ona vermişim;millet dikkat edin bu cj7 adamın anahtarını alır gibi gözüküyor
Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim Yakup süer bir raliciydi şimdi süper bir offroadçu olacak iyiki aracımı ona vermişim;millet dikkat edin bu cj7 adamın anahtarını alır gibi gözüküyor
M marmariscj7 Zirve Mesajlar 1,005 Tepkime Puanı 0 Yaş 60 Yer Bodrum-Marmaris 8 Şub 2010 #10 Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim Geziniz çok güzel olmuş resimlerinizin devamını bekliyoruz ayrıca aracınız tekrar hayırlı olsun.
Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim Geziniz çok güzel olmuş resimlerinizin devamını bekliyoruz ayrıca aracınız tekrar hayırlı olsun.
ykp81 bize heryer arazi.. Mesajlar 71 Tepkime Puanı 0 8 Şub 2010 #11 Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim evedilaz' Alıntı: çamur bi güzel duruyor sarının üzerinde dikkatimi çekdi kl71 lastik kullanıyosunuz yorum yaparmısınız nasıl performansı Genişletmek için tıkla ... arazide iyi bir lastik ama asfaltta tehlikeli özelliklede yağmur varsa.
Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim evedilaz' Alıntı: çamur bi güzel duruyor sarının üzerinde dikkatimi çekdi kl71 lastik kullanıyosunuz yorum yaparmısınız nasıl performansı Genişletmek için tıkla ... arazide iyi bir lastik ama asfaltta tehlikeli özelliklede yağmur varsa.
hasanfb JEEP ˙·٠•★ Mesajlar 3,179 Tepkime Puanı 7 Yer TÜRKİYE--İSTANBUL Web www.offroadtr.com 8 Şub 2010 #12 Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim Arka dana 44 de kaydırmalı dif. kiliti varmı...
ykp81 bize heryer arazi.. Mesajlar 71 Tepkime Puanı 0 8 Şub 2010 #13 Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim hasanfb' Alıntı: Arka dana 44 de kaydırmalı dif. kiliti varmı... Genişletmek için tıkla ... anladığım kadarıyla kilit yok benim araçta. çünkü bütün güç boştaki tekere aktarılıyor
Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim hasanfb' Alıntı: Arka dana 44 de kaydırmalı dif. kiliti varmı... Genişletmek için tıkla ... anladığım kadarıyla kilit yok benim araçta. çünkü bütün güç boştaki tekere aktarılıyor
hasanfb JEEP ˙·٠•★ Mesajlar 3,179 Tepkime Puanı 7 Yer TÜRKİYE--İSTANBUL Web www.offroadtr.com 8 Şub 2010 #14 Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim ykp81' Alıntı: anladığım kadarıyla kilit yok benim araçta. çünkü bütün güç boştaki tekere aktarılıyor Genişletmek için tıkla ... Kaydırmalı olabiliyor dana 44 lerde tekrar deneyin... Bu arada ilk defa çamura girmiş fotoğrafını gördüm CJ için az tabi Bol çamurlularını bekleriz...
Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim ykp81' Alıntı: anladığım kadarıyla kilit yok benim araçta. çünkü bütün güç boştaki tekere aktarılıyor Genişletmek için tıkla ... Kaydırmalı olabiliyor dana 44 lerde tekrar deneyin... Bu arada ilk defa çamura girmiş fotoğrafını gördüm CJ için az tabi Bol çamurlularını bekleriz...
Zakof Today is the first day of the rest of your life Mesajlar 787 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web gmail.com 10 Şub 2010 #15 Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim İyi günlerde keyifle kullanın aracınızı.
Aycan_alp Yeni Üye Mesajlar 11 Tepkime Puanı 0 10 Şub 2010 #16 Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim Resimler güzel..Ispartaya beklerim..off-road için iyi yerler var
Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim Resimler güzel..Ispartaya beklerim..off-road için iyi yerler var