duydunuzmu arkadaşlar güneş enerjisiyle çalışan yeni elektrik jenaratorleri çıkmış 2000 yuroya normal 1 evin ısınma dahil tüm elektrik ihtiyacını karşılıyomuş aletler belki cj8 leride yürütür bu sistem süper olurdu ama petrol satıcıları canlıyı kaybedeceklerinden böyle bi şey hayatta gerçekleşmez
T-170 yada 176 ana şanzumansa arazi şanzumanı ne olmalı yok arazi şanzumanıysa ana şanzuman ne olmalı bir diğer soruda bu cj8 lerin orjinal yedeklerini kim satar nerden bulunur tüm parçalarını bulmak mümkünmüdür
t-170 serisi 4 ileri ana şanzımandır, arazisi dana300 dür. Yedekler için Atilla Özel 0212 276 9296 ile konuşabilirsiniz. Gezenbilirden olduğunuzu söyleyin
TD5 ile ben o kadar yakıyorum arkadaşlar... Benzinli araba daha çok yakması lazım değil mi?
Bende 5200 Grand Cherokee Limited vardı - Ne yakıyorsa araba 10 senede ancak 50.000 KM yapmıştı
Bende yeni Suzuki 1.6 aldım LPG'libakalım göreceğiz LPG kullanımını, Dizel avantajını yitirdi malesef.
Hem bakım masrafları yüksek, hem sürekli zorlanan bir makina hissi veriyor, hem de pahalı
hayırlı olsun ama belli bir yere kadar düşüyor sarfiyat, 1.6 suzukide yaksa yaksa 200-250 arası yakar bence.... bu arada ben 5 kapı otomatiklerin hepsini 6 silindir 2.0 sanıyordum..
orkun saaol verdiğin şanzuman bilgileri için arabayı bugün göstermeye gidecem ak kara belli olcek arabayı kullanan arkadaş aletin km de 800-900 lpg yaktıını söylüyo bu ne iş anlamadım lpg nin enjeksiyon memelerimi tıkalı yada avans ayarımı istiyo nedir bu başka neden kaynaklanır
arabanın üzerinde geniş taban 35 lik maxsis lastikler var bunların teki 50 kg gelir lastik ebatlarının ve dolayısıyla ağırlıklarının yakıt tüketimine bi etkisi olabilirmi
bu lastikler kesin 10 inc falandır aracı ustaya gösterdim bugün şanzumanın üstünde markası yazmıyor sadece kod numarası var oda .......
RGKC 21
5359389 0463
defransiyel markasıda yok
onun dışında direksiyon ve debriyaj hidrolik karbratör elektronik jikleli
egzoz manifoltuyla emme manifoltu arası boş
arka defransiyel açık
dreksiyon rolantide o lastiklere rağmen yumşak sağa sola çekmiyor
ayna mahuritiyi açmadı usta ondan şanzumancı ustalar anlar deyip geçiştirdi
birde en önemlisi araba devamlı gazla kullanıldığından büyük bir ihtimalle karbüratör mebranları bitik