CJ8 Önerileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ksk35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,709

Etiketler
Ynt: CJ8 Önerileri

bu ne ya... hayallerimi yazmışsınız.. benim bu işler için biraz daha çalışmam gerekli sanırım. bir 10 yıl sonra bende yazacam buraya..

1983 model cj8 ım var orjinal amerikan parçaları nererden temin edebilirim bıldıgınız gıbı cj8 lerde km ye yaklşık 600 650 krş gibi bi yakıt sarfiyatı var karbüratörü değiştirmenin ne gibi bir faydası olur ve aracıma tüp taktırmak yada taktırmamak arasında gidip geliyorum forumda okuduklarıma gore araç tüpte yaklaşık 350 krş yakıyormuş uzun vadede düşündüğümüz zaman tüpte kullanmamın aracıma ne gibi bir zararı dokunur üstelik cj lerde yada benim aracımda aracın vantilatörü devamlı çalışıyor yani herhangi bi termostat yok sureklı motor soguk calısıyor aracın fazla yakmasına neden olurmu ve en son olarak sunu sormak ıstıyorum eger aracımı arazıde onlerı baglamadan kullanmaya kalkarsam aks sıyırıyor bende bunun ıcın aksların uzerınde karsılıklı ıkı tane kanal actırıp celık kama caktırıyorum tek aks nasıl bır sey bıraz bahsedermısınız ben sıvasta kullanıyorum bu aracı ve parça sıkıntısı cekıyorum tek parça aksı nerden bulabılır ve nasıl taktırırım cunkı burdakı ustanın jeep konusunda cok fazla bılgısı yok yonlendırecek hemen hemen hıc kımse yok yardımcı olursanız cok sevınırım

Servisler linkini bakarsınız Ankara'da ve Istanbul'daki servis parçacılara ulaşabilirsiniz, hepsi Anadolu'ya kargo gönderir.
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=251.0

Uydurma bir karburatör takarsanız performans kaybınız çok büyük olur, tavsiye edilen karburatörler var ama onları bizim memlekette bulmak zor.
Yakıt masrafınız yüksekse iyi marka, yüksek verimli bir gaz kiti takdırın ve 4.2lt'nin tadını çıkarın derim

Aracınızdaki radyatör fanı direk bağlı ve sürekli dönüyor ancak termostat tabii ki de var... üst su hortumunun bloğa girdiği yerde.. ancak sizden öncekiler termostatı neden sökmüşler bunu mutlaka araştırın, termostat taktıktan sonra mutlaka hararetinizi izleyin ve dikkatli olun. Bazı akıllılar hararet ve radyatör problemlerine ucuz çözüm olarak termostatı söküp atarlar... CJ motoru sıcak çalışır termostatı takınca yakıt sarfiyatınız biraz azalır, zaten gaz taktırınca termostat şart, sıcak su ile gaz beynin ısıtmanız lazım...

Sakın kamalı birşeyler yapmayın... işe yaramaz.. arka aksınız porya ile çift parça normalde 2 çeker gidiyorsunuz diye koparmaması lazım (lastik ebasınız nedir? ) başka bir problem olabilir. Tek parça aksı servisler linkindeki parçacılarda bulabilirsiniz. Sizin aksınız ve poryanızın ortasında fireze var, tek parça aksta fireze yok aks ve porya tek parça... çift parça aksı takan herkes, tek parça aksıda takar..

kaliteli ve uygun fiyatlı parçaları yaman jeep taksimde alabilirsin yetkili cemil bey kolay gelsin (250 33 77)

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum fakat forumda tüp konusunda okuduğum şeyler yüzünden bi takım endişelerim oldu tahmını yaklasık olarak tek parça aksın bana ne kadar malıyetı olur blıgılendırırsenız cok sevınırım

yukarıda belirttiğim yerden alablirsin