KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Herkese selamlar cj de 1.ve 2. viteslerde rampa inişlerde arazide mesela 5-10 metrelik bir inişte bazen vitesten atma yapabiliyor bu neden kaynaklanabilir.Birde benim araç sola doğru biraz yatık duruyo neden kaynaklanabilir amortisörlerde sağlam çözemedim bi türlü yardımcı olabilirseniz sevinirim ilginize şimdiden teşekkürler..
şanzumanı sökmeden sadece üst kapagı söküp bir bak..büyük ihtimalle problem vites kolunda veya yarım ay şeklindeki vites dişlilerini ayıran parçada olabilir...cj nin yatık durması makaslardan kaynaklanır,çözümüde iyi bir makascının kavis vermesi..
anladım abi çok teşekkürler bugün bakıcam umarım şanzımanı indirmeye gerek kalmaz çünkü dik inişlerde bazen atıyo birden vites boşta inmekte tehlikeli olabiliyo tekrar teşekkürler abi..
vitesin atması dişlilerden değil üst kapakta yer alan yaylardan.yaylar bir zaman sonra özeliklerini yitiriyor ,onları kumpasla ölçüp daha sert olanları ile değiştirmen gerekiyor.
aracın yamukluğu ise şaseden geliyor.Arazide uzun süre kullanılmış cj lerde yada kaza yapmış cj lerde şasenin bir ucu aşağıda kalabiliyor.Özellikle artikülasyona çok giren cjlerde metal yorgunluğuna bağlı olarak şase buruluyor ama eski haline gelmiyor.Makaslarla oynayarak kupayı düzeltebilirsin
arkadaşlar bu konu benide ilgilendiriyor sanırım
74 cj 5 de 1 vitesden sadece kalkışlarda zaman zaman atma oluyor cartlıyo .genelde araca yabancı kişilerde oluyor elin vitesin üzerindeyken 1 baskı uygularsan hiç atmıyo ama bazen olmadık yerde cartayarak atıyo işde sadece 1 vites acaba ben dişliden diye baskı balata zamanını beklmek taraftarıydım ama bu yazıyı okuduktan sonra acaba bu itici yaylardan olma ihtimali varmı:???
seyir halinde atma olmaması kafamı karıştırıyo nakadar zorlarsan zorla 1 vitesd hatta 4 çekerde bile atmıyo sadece kalkışlarda atıyo
yorumunuz ne olacak:????
1. vites sorunu sekromeçten olabilir, şanzımanın açılması gerekli. Daha düşük bir olasılık ama vites koluna bağlı ve viteslerin geçmesini (dişlilerin hareketini sağlayan) "ay"larda yıpranmış olabilir, yukardan kapağı sökerek bakmak lazım.
Eğri durması makastaki düşüklüktendir, zaten şasesi düzgün CJ kaldıysa hemen müzeye kaldırmak lazım ;D
Makaslarla oynayarak kupayı düzeltemezsin, eğer kupan şasene göre eğri duruyorsa kupa takozlarını kontrol et.
Değerli bilgileriniz için herkese çok teşekkürler bulduğum ilk fırsatta dediklerinizi yapıcam cj lerde böyle problemler sinir bozabiliyo ama gülü seven dikenine katlanırmış herkese ii akşamlar..