Mehmet bey, siz de kadeh kaldırmaya dünden hazırmışsınız, bari bizi bahane etmeyin ;D ;D ;D İlginize ve yakibinize çok teşekkürler
Birkaç resim daha; NTV ve TRT TV programcılarından Defne Sarısoy, resimlerimi koleksiyonuna aldı Kanal D TV programcılarından Şule Bulut, koleksiyonerim oldu. Resimlerim Türkiye'de ve yabancı ülkelerde çeşitli koleksiyonlarda yer aldı
Ynt: Çöl Kartalı'nın Kültür Ve Sanat Turları, Gezileri Ve Resim Sergileri
Bir Fetfiyeli ve Fethiye aşığı olaraktan sizlerle gurur duydum beni ve tüm hemşerilerimizi onurlandırdınız,ayrıca facebooktan yeleklerinizi de görmüştüm ne zaman Gezenbilirde görürürüz diyordum ki sizlerden resimler eklendi. Yeşim Hanım'ın emeklerine sağlık,herikinizede çok teşekkür eder sanat camiasında başarılarınızın devamını dilerim
haşmet' Alıntı:
Bir Fetfiyeli ve Fethiye aşığı olaraktan sizlerle gurur duydum beni ve tüm hemşerilerimizi onurlandırdınız,ayrıca facebooktan yeleklerinizi de görmüştüm ne zaman Gezenbilirde görürürüz diyordum ki sizlerden resimler eklendi. Yeşim Hanım'ın emeklerine sağlık,herikinizede çok teşekkür eder sanat camiasında başarılarınızın devamını dilerim
Çöl Kartalı'nın atölyesini Paris'teki Louvre Müzesi'ne benzetenler çoktur. Duvarlarında 200 kadar kendimize ait eserler varken resim koleksiyonumuz da 600 sayısını aşmıştır. Yerli ve yabancı sanatçılardan oluşan resim koleksiyonumuz, bizim en büyük zenginliğimizdir. Biz gezmekten fırsat bulduğumuz zamanlar resim ve yelek, bunlardan fırsat bulduğumuzda gezi ve müzik yaparız. Bunları sizlerle paylaşmaktan keyif aldığımızı bilmenizi isteriz
Kültür ve sanat, bizim su ve ekmek kadar önemli gıdalarımızdır. O nedenle yıllar içinde dünyanın çeşitli ülkelerinde sanat etkinliklerine katıldığımız gibi ülkemizin de birçok ilinde kişisel ve karma sergilere katılıyoruz.
Türkiye'nin değerli heykeltraş sanatçısı Mehmet Aksoy ile resim alanında hocamız Süleyman Saim Tekcan'la yıllara dayanan dostluğumuzla sanat yolumuzda öncü oldukları için çok mutluyuz
Biz bu ülkede yaşayan en şanslı ikiliyiz. Uzun yıllar tiyatro, sinema, resim sanatı ve edebiyat çevrelerinde kültürel bir zenginliğin içindeyiz. Dünyanın birçok ülkesindeki sanat etkinliklerini kaçırmadığımız gibi ülkemizin de üreten çok saygın değerlerinin arasında yer alarak onların saygı ve sevgisine mazhar olduk. Gezenbilir'in kültür ve sanat bölümünde bunları sergilemek ve bu sergilediğimiz etkinliklere olan büyük ilgiyi görmek, çok sevindirici biz Çöl Kartalları için