Ynt: Çorum dan 5.9 zj off-road modifiye (Krank şoreke)
hepinize, ilgi ve nezaketinizden ötürü teşekkürler...
Ferhat bey, Çorum da Uzun levent diye arasanız telefonsuz bile bana ulaşırsınız, motorcu, jeep çi ıvır zıvırcı diye tarif edersiniz
genede cepten ulaşayım derseniz 0533,591,29,33
sağol gökhan devrem darısı senın başına
levent bey ben telefonuzu kayıt ettim ararım sizi benim çorum merkezdi ancak son anda sungurlu oldu torpil yokluğundan görüsmek üzere tekrar
biri siyah biri beyaz...
siyah beyaz filim gibi biraaazzzz )))
önümüzdeki hafta içi bi terslik olmazsa aracımız bitecek...
tampon-snorkel-tavan sepeti sis farları vs gibi detayları lift kitin gelmesini beklerken bitirdik...hafta içi fotolarla detaylara yer vericem...
benim özcan beye bi sorum olacak.bizde yükseltme yaptık ve şaftın kesinlikle değişmesi gerektiğini söyledi usta ve değiştirdik.kırmalı şaft takmamız lazım dedi ve boyunu tornacıda uzattırıp çıkma bi şaft taktı.bu şartmıydı ve dahada önemlisi siz yaptınızmı böyle işlemler.
dentist' Alıntı:
benim özcan beye bi sorum olacak.bizde yükseltme yaptık ve şaftın kesinlikle değişmesi gerektiğini söyledi usta ve değiştirdik.kırmalı şaft takmamız lazım dedi ve boyunu tornacıda uzattırıp çıkma bi şaft taktı.bu şartmıydı ve dahada önemlisi siz yaptınızmı böyle işlemler.
joint şaftı u şafta çevirme işlemi yapılmış. buna istavrozlu şaft da denir. aracınız yükseltme sonrası şarf açısı değiştiği için yapılması şart değil ama gerekli. çünkü şaft olmadık yerde elinizde kalabilir. (ki kalan bir çok arkadaşımız oldu) arka şaftınıza bakarsanız arka şartınız zaten u (istavrozla)şafttır. bu sebeple yapılan işlem doğru yapıldı ise yerinde bir işlemdir...
dentist' Alıntı: