Ynt: Çukurören Off-Road Kamp veTırmanış,14-15 Mart
nazifayvazoglu' Alıntı:
Cem selam.Güzel bir gezi olmuş.Ayağınıza sağlık.Bu tip gezilerin en güzel tarafı bulunduğun toprakları yeniden keşfetmek.Uzun zaman kimsenin ayak basmadığı yerlere ulaşabilmek.Sizde bunu başardınız.Resimler için teşekkürler.
saol abi dediğin gibi,burnumuzun ucundaki yerleri doğma byüme Beypazarlı olan ben bile bilmiyormuşum,Liderimiz İsmail Dursun'a çok şey borçluyuz saolsun bize heryeri gösteriyor bundan sonra senide aramızda görmek isteriz
Çok istiyorum size katılmayı.Bu sıralar işlerim hep üst üste geldi.Çok kısa kaçamaklar yapabiliyorum ancak.Beypazarının eşsiz güzellikteki dağları ormanları inanki burnumda tütüyor.Hele Yeni yapılmış mumbar mangalı sorma.İnşallah işleri Yoluna yordamına koyup katılacağım aranıza en kısa zamanda.
cemkocyigit' Alıntı:
saol abi dediğin gibi,burnumuzun ucundaki yerleri doğma byüme Beypazarlı olan ben bile bilmiyormuşum,Liderimiz İsmail Dursun'a çok şey borçluyuz saolsun bize heryeri gösteriyor bundan sonra senide aramızda görmek isteriz
Abi beni biliyorsun Fikri Kanıvar'la beraber çalışıyoruz,iki arkadaşta bizim bürodan,selami büro 88 sigortadan onuda tanırsın,bir diğeri ahmet Beypazarı İçim Süt Bayiisi,diğeri Melih Bozdemir Kuşkonmazın oğlu Kickboxcu,ve İsmail abi efsane adam yıllardır dağlarda ve jeep üstünde Sanayideki Bobinajcı İskender abinin kardeşi.
Bu hafta sonu mu yoksa birdahaki hafta sonu mu .Bu hafta sonu İnegölde olacağım.ama birdahaki hafta sonu Gebzedeyim.Gebzeden katılabilirim ertesi hafta sonu olacaksa.
cemkocyigit' Alıntı:
Tamamdır abi işlerini yoluna koy,ben seni etkinliklerden haberdar ederim,önümüzdeki hafta sonu yedigöllere gideceğiz,vaktin olursa bekleriz.