Çağatay 67 ve Glamdring, sakın araçlarınızı satmayın, çünkü gerçekten özel üretim olmalılar.
1 yıl 3.5 aydır 4x4 110 bg modeli kullanıyorum ve şu an 31.000 km'de
Makine mühendisi olduğunu söyleyen bir arkadaşın iddiasına uyarak, 2.500 devri hiç geçmeden, ani hızlanmalar yapmadan bir depoyu bitirdim. Şehir içinde düşe düşe 7.4'e düştü. Sokak aralarını çok kullandığım bir güzergahta bu değerden aşağısını görmem mümkün olmadı.
Her depoda mutlaka bütün değerler sıfırlar ve sonunda ne yaktığını kontrol ederim.
İddia edebilirim ki ekonomik kullanan bir sürücüyümdür.
Şu ana kadar bir kere şehir içinde, bir kere de şehirler arasında olmak üzere 6.4 lt'yi görebildim.
Biraz daha uğraşırsam 5.8 ya da 6 lt'ye düşebileceğimi tahmin ediyorum.
Bu değerlerden aşağı düştüğünü iddia eden arkadaşlar, ya ışıklarda kalkışlarda, ya da dur-kalklı trafikte, arkasında bulunan sürücülerden küfür yiyorlardır. Çünkü normal sürüş koşullarında, trafiği umursamadan, az yakacağım diye gaza basmadan 5 lt'ydi 4.8 lt'ydi görmek bayağı hayal ürünü.
20 yıldır benzinli araçlar haricinde 3 yıl Yaris dizel ve 3 yıl Citroen C4 dizel 110 bg kullandım.
Onlarda istediğim takdirde, fabrika değerlerini ya da çok yakın değerleri tutturabiliyordum.
Ancak Duster'da mümkün değil.
Aracımdaki küçük bir çizik nedeniyle servise bıraktığımda verdikleri Fluence ile 2 gün geçirdim.
Aracı deneyebilmek adına, ekonomiyi falan da düşünmeyen bir sürüş stili uyguladım.
İki günün sonundaki değer 5.3 lt idi.
Şimdi bu durumda Duster'ı nasıl yapıyor da 6.4, 7.2 hatta 8.2'lere çıkarabildiğimi kendime soruyorum!
Onu bunu geçtim, aracı ekonomik kullanacağım diye, Duster'ın ve 110 beygirin zevkini çıkarmayı bırakıp gaz pedalına odaklanmak ne kadar doğru?
Çok ekonomi düşünüyorsanız, gerçekten C4, Corolla, Golf vs'nin dizel herhangi bir modelini alın, göreceksiniz ki, 140-150 ile bile gitseniz 7 lt'ye çıkmanız imkansız!
Saygılar,