KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Dacia Duster 4x4 İronman 4.5 Cm Yükseltme Kiti
yoooo sıkıntı yok aslında yaydan ötürü
esas sıkıntı amortisörde üretim hatası var ironman da
ben ironman yayları taktım ve içine de aracın orjinal amortisörleri taktım şimdi canavar oldu yani eski konfor var vede istediğim yükseltmede var
bu durumda isteyen h&r yay takar isteyen ironman yay takar ama bu işi orjinal amortisörlerle yapacaklar başka çare yok
Orj. Amartisör olmasinin bir dezavantaji yada zarari varmidir ki??
Bide size bir
sorum olacak. Yukseltme yapilinca virajlarda kasa cok fazla salinim yapmiyormu?
Adrianotom' Alıntı:
Orj. Amartisör olmasinin bir dezavantaji yada zarari varmidir ki??
Bide size bir
sorum olacak. Yukseltme yapilinca virajlarda kasa cok fazla salinim yapmiyormu?
İzmirde biri olarak sadece yaylari nerden temin edebilirim peki, kaç'a mal olur.?
Bide arazi lastigi ile beraber yaylari takinca gozle gorulur hissedilir bi yukseklik oldumu, trafikte diger araclarin yanindan gecerken gozle gorulur bir artis gibi mesela?
Sonuc olarak, Abi İnsallah sorunsuz ve keyifli offroad'lara vesile olur aracinin yeni hali.
Görüntü çok süper olmuş.
Bir de bu BFGlerin asfalt ve ıslak zemin performansı nasıl? Malum standart lastikleri biten, AT lastik mi HL lastik mi karar veremiyor.
Evet arman abi sana daha soracak bi dunya sorumuz var galiba, merakla cevaplari bekliyoruz. Bence senin kararlastirdigin bi gunde videokonferans yapalim
Sizin için işlevi önemli mutlakada BF nin all terrain lastikleri diş kenarları kamyonet lastiği gibi gözüküyor . Mud terrain ler daha güzel görünüyor ama ondada bize uyan ölçü yok sanırım
215/70/16 ebadında X marka lastigun AB lastik etiketine göre;
Yaz lastigi B-C yakıt tüketimi, C ıslak fren, 70 db civarı ses
Dört mevsim C yakıt, C ıslak fren, 71-72 desibel ses
AT lastik C-F arasi yakit, F ıslak fren, 73 db ve üzeri ses
Yani demek oluyor ki; asfalt kullanimimiz agirliktaysa YAZ lastiginden şaşmamaliyiz aksi taktirde hadi gürültü ve yakıt neyse de ISLAK FREN de çuvallamís AT lastikler.
Adrianotom' Alıntı:
İzmirde biri olarak sadece yaylari nerden temin edebilirim peki, kaç'a mal olur.?
Bide arazi lastigi ile beraber yaylari takinca gozle gorulur hissedilir bi yukseklik oldumu, trafikte diger araclarin yanindan gecerken gozle gorulur bir artis gibi mesela?
Sonuc olarak, Abi İnsallah sorunsuz ve keyifli offroad'lara vesile olur aracinin yeni hali.
youngsun' Alıntı:
215/70/16 ebadında X marka lastigun AB lastik etiketine göre;
Yaz lastigi B-C yakıt tüketimi, C ıslak fren, 70 db civarı ses
Dört mevsim C yakıt, C ıslak fren, 71-72 desibel ses
AT lastik C-F arasi yakit, F ıslak fren, 73 db ve üzeri ses
Yani demek oluyor ki; asfalt kullanimimiz agirliktaysa YAZ lastiginden şaşmamaliyiz aksi taktirde hadi gürültü ve yakıt neyse de ISLAK FREN de çuvallamís AT lastikler.
Güray hocam tam bu hafta at lastik almaya niyetlendim.
sen bunları yazdın beni düşündürdün.
arman abi en iyisi şu senin at lastikleri 1 hafta benim araca takıp deneyeyim