arkadaşlar bende bundan birkaç ay önce dustere merak ettim hatta deneme test sürüşü yaptım altını üstünü inceledim ama kaporta olarak bana zayıf geldi, ayrıca euro ncap kaza testleri var youtobe de yazarsanız mçıkar ordada arabanın ön taraf tamamen gidiyor ancak 3 yıldız alabildi buda aceba güvenlik konusunu kafamda soru işareti bıraktı sonucta bunu göz ardı etmemek gerekir..şimdi 2.el bir temiz freelander bakıyorum çok sağlam bir yapıya sahip benden size tavsiyem kaza testlerine önem verin ona göre araba alın...
arkadaşlar bende bundan birkaç ay önce dustere merak ettim hatta deneme test sürüşü yaptım altını üstünü inceledim ama kaporta olarak bana zayıf geldi, ayrıca euro ncap kaza testleri var youtobe de yazarsanız mçıkar ordada arabanın ön taraf tamamen gidiyor ancak 3 yıldız alabildi buda aceba güvenlik konusunu kafamda soru işareti bıraktı sonucta bunu göz ardı etmemek gerekir..şimdi 2.el bir temiz freelander bakıyorum çok sağlam bir yapıya sahip benden size tavsiyem kaza testlerine önem verin ona göre araba alın...
2007 model öncesi Freelander'lar da bildiğim kadarıyla 3 yıldız almış, 2007 sonrası ise 5 yıldız, fiyatlarını söylemiyorum bile. Bu arada Duster 3 yıldız almıştır ama neden aldığı belli zaten. Aynı yolcu ve yaya güvenlik oranlarıyla diğer araçlar 4 yıldız aldılar. bknz. http://www.euroncap.com/latest.aspx
Safety assist ve arka kapıda açılma yüzünden kaybetti puanları.
ben almmaya niyetlendim. malatya ılıcaklar'a gittim ve 4x4 disel üat model özellikle ESPli olandan istedim. biz size döneceğiz deyip telefonumu aldılar. 1 aydır dönmelerini bekliyorum.
ben de uygun ikinci el kia sportage aldım. hanımın çok hoşuna gitti. ben eski arabayla devam ediyorum. seneye almayı düşünüyorum. ama malatya'dan almam. adamlar sattıkları malı tanımadıkları gibi satmak ta istemiyorlar sanki... tok satıcılar anlaşılan...
Size katılmamak mümkün değil...Nette o kadar takip ettikten sonra arabalar bayilere geldiğinde
bizde büyük bir hevesle gitmiştik...Aynen bizimde yüzümüze kimseler bakmamıştı...
Size katılmamak mümkün değil...Nette o kadar takip ettikten sonra arabalar bayilere geldiğinde
bizde büyük bir hevesle gitmiştik...Aynen bizimde yüzümüze kimseler bakmamıştı...
Söylentiye göre 2012 yılında Brazilya, Arjantin, Şili, Meksika ve Rusya'da Renault Duster olarak çıkacak yeni modellerde bazı makyajlamalar olacakmış, Ön kokpit yenilenmekle birlikte Örneğin 1.6 90hp, 1.6 102hp ve 2.0 140hp 4x4 Benzinli motorlarla çıkacak ve de Otomatik seçeneği olacakmış. Ayrıca araçta navigasyon ve iyi bir ses sistemi olacakmış ve de 2.0 olan araca LSD koyacaklarmış. Bunlar yukarıda bahsettiğim pazarlarda olması düşünülüyormuş. Tabi bunların hepsi söylenti zaman içerisinde görecez.
Bunlar da aracın ve ön kokpitin fotoları
[attachment=1]
[attachment=2]
Seviyorum. Hatta aldım ! (I like it so much that already bought one) 23 (27.7%)
Fena değil gibi görünüyor. Almayı düşünebilirim(Looks nice. May be, I can buy one.) 37 (44.6%)
Hiç bir fikrim yok. (I have no idea) 0 (0%)
Biraz daha denensin. O zaman güvenebilirim belki. (More experiences needed to enlighten me) 15 (18.1%)
Nefret ediyorum. (I hate it!) 8 (9.6%)
83 kişiden hala "hiçbir fikrim yok" diyen çıkmadı. iyi, kötü herkesin bir fikri var demek ki
bence almam yureyen teneke kapısı kapat git arka bagaj kapağından tın ve tız sesini duy ilk önce bunu kessinler ondan sonra 4l 4h lscd lock gibi özellikleri koysunlar bır düşüneyim.
bence almam yureyen teneke kapısı kapat git arka bagaj kapağından tın ve tız sesini duy ilk önce bunu kessinler ondan sonra 4l 4h lscd lock gibi özellikleri koysunlar bır düşüneyim.