Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı?
benim de yaşım 36 , fakat güzel görünüyorsa prestijlidir sözünüze katılamıyorum , ssyang yonglar da uzay çağına ait gi kamyonet-jip türü şeyler yaptılar görüntü cezbedici ama prestij var mı yok... gençlere hitap eden markanın zara olması da onu çok prestijli yapmıyor, genç bir işadamı olarak Network ya da Damat-Tween den gayet şık , "güzel görünen" ve gerçekten kaliteli kıyafetler bulabiliyorum. Netwok'ten aldığınız bir merserize kazak ile Zara'dan aldığınızın uyandırdığı prestij hissi de kıyaslanamaz. Toplantıya katılıyorsunuz , sunum yapan kişi biraz eğiliyor ceketin iç cebinde okunuyor VAKKO , kravatı biraz kıvrılmış bakıyorsunuz Burberry's , e şimdi Zara pantolon giyenle prestij hissi aynı değil kusura bakmayın.
Neyse biz Duster'a dönelim. Dediğim gibi 3.sınıf bir plastikten kapı içleri , vites topuzu , 70li yılların ergonomisi ile yerleştirilmiş cam açma düğmeleri mi prestij yaratıyor ? Şık görünen aracın bence içine binip de biraz kullanınca kalite ve prestij açısından gerçek yüzü ortaya çıkıyor. 2001 model 10 yıllık bir Audi A3 e bir binin , ön göğüs malzemesi, orijinal cd çalar bile , koltukların kumaşı kalite kokar , kapının kapanma sesi toktur , kusura bakmayın dusterda bunların hiçbiri yoktur. Aracın sinyal , silecek kolları bile kalite farkını ortaya koyar.
Ne kadar ekmek o kadar köfte , duster bence iyi bir araç , ödediğinizin karşılığı, kabul ediyorum. Fakat prestij aracıdır deyip de bir Lincoln Navigator muamelesi de yapmayın yani , komik gerçekten.