merhaba , 2 adet philips beyaz far ampülleri , 2 adet philips sis ampülleri , 2 adet beyaz led park ampülleri , 2 adet gündüz farı toplamda 160 tl , gündüz farlarını takmak için ızgaranın yani tamponun komple sökülüp takılması lazım.Yani artı olarak tampon sökme takma ve gündüz farlarının tesisat işçiliği
yakışmış güle güle kullanın ... Aslında arabayı ilk aldığımda galeride gündüz farı için Dacia ambleminin hemen sağ ve soldaki boşluğa düşünmüştüm. Bilmiyorum yerini tam tarif edebildim mi ama aşağıya değilde amblem hizasındaki sağlı sollu başlıklara. Tam o kısım kadar gündüz farı buldum en ve boy olarak tam oturuyordu ama cesaret edipte uygulamaya geçemedim
yakışmış güle güle kullanın ... Aslında arabayı ilk aldığımda galeride gündüz farı için Dacia ambleminin hemen sağ ve soldaki boşluğa düşünmüştüm. Bilmiyorum yerini tam tarif edebildim mi ama aşağıya değilde amblem hizasındaki sağlı sollu başlıklara. Tam o kısım kadar gündüz farı buldum en ve boy olarak tam oturuyordu ama cesaret edipte uygulamaya geçemedim
Gündüz farı uygulamasında, kontak açıldığında gündüz farlarının yanması, kısalar yandığında ise sönmesi gerekiyo.
Bunun için de ayrı bir devre var. Philips marka led far için montaj dahil 400 TL fiyat istiyorlar. Piyasada satılan 30-40 TL lik ledler ise sonradan arızalanabiliyor.
Birde gündüz farının montajının nereye yapılması gerek o tartışılır.