Azmin elinden birsey kurtulmaz ata sözünün karşılığı ....2,5-3 saat arası bir çalışma ve kumandaların içlerini değiştirdim.Tabi el becerisi olmayanlara pek tavsiye etmem ki ben de zorlandım açıkçası...Sonuçta mutlu son ;D
orjınal anahtarın elektronik aksamınımı gecirdiniz sustalı kabın içine , kumanda kabı clıo 3 ün sanırım boş kumanda kutusunu ne kadara aldınız birde kumanda kabını alınca anahtar kısmı üzerinde oluyorda sadece çektirmekmi gerekiyor bunlarıda paylaşırsanız sevinirim bende bu şekilde yapmayı düşünmüştüm .
Merhaba arkadaşlar, anladığım kadarıyla anahtarları ( hem daha estetik olsun hem de cebi yada çantayı delmesin diye ) sustalıya çevirmek isteyen bir çok Dusterci var. Anahtarını sustalıya çeviren / çevirten arkadaşlarımız da mevcut. Bu konuda biraz daha bilgi ve açıklama yapılsa hiç fena olmaz hani ; mesela sustalı anahtar Renault'un başka bir modelinin anahtarı mı , sadece çektirip chipi tanıtmak ( yada yapılan işlem neyse ) yetiyor mu..şayet öyleyse model..?? ne biliyim yaa. burada aklıma gelmeyen daha bi sürü şey..Bu konuda değişim yapmak isteyen arkadaşlara biraz yardıııııııım.....