Benimki de 9 lt 9,5 lt yakıyo anlık tüketimin de ama servisten usta denedi 6,5 lt ye düştü sürüş tarzıyla çok ilgisi var çok sıkıştırınca tabii artıyor tüketimi
Kisa mesafe gidiyorsunuz aracin yakit tuketimi artiyor, motorun isinmasi kolay olmuyor, hatta 8-9 litre gosterir bu kisa gidislerinizde, biraz yol alin tuketim duser mesela ben im sehir ici cas catlasa 7 litre, normal kullanimds genelde sakin olarak 6.5 filan.
Kisa mesafe gidiyorsunuz aracin yakit tuketimi artiyor, motorun isinmasi kolay olmuyor, hatta 8-9 litre gosterir bu kisa gidislerinizde, biraz yol alin tuketim duser mesela ben im sehir ici cas catlasa 7 litre, normal kullanimds genelde sakin olarak 6.5 filan.
Bugün çok güzel bir organizasyon yaptık arkadaşlar. Forumun yöneticilerinden Sedat Açıl (Yol) ve Mert Kiğılı (Deep) ve diğer arkadaşlar TRT ekibiyle birlikte Rize'ye geldiler. TRT Belgesel kanalına Zor Yollar tarzı ayrı bir belgesel çekiyorlar. Bizi aradılar biz de Rize Off Road kulubü olarak 21 araçlık bir ekip oluşturup Çamlıhemşin Vadisinde birlikte güzel bir gezi yaptık. Bol karlı ve buzlu bir geziydi. Yakında TRT'de yayınlanır bizi de görürsünüz hem
Sıra gelmedi ki kalabalıktan ;D Ama 5.9 V8 araçların bile zorlandığı altını vurduğu bir yerdi orası. Gerçi onlar neresi geçiş için daha uygundurluğuna bakmadan direk daldılar, derenin ortasında yapılan su balesi ve kükremeleri bir görmeliydiniz ;D Ama onların geçtikleri yerin 10mt aşağısı çok daha geçişe uygundu. Duster oradan çok rahat geçebilirdi ama diğer derin yerlerden bu haliyle çok zor
bir geçiş videosu da ben ekleyeyim dedim.. bu haftasonu 2 araba ( duster ve qashqai ) biraz dağ tepe gezdik.. bir de bu video yu yakaladık paylaşayım dedim...
yakıt bilgileri için gteşekkürler bend belki hala kullanım hatası yapıyorum belkide sürüş mesafem az ondan çok yakıyorumortalama 10km sonra kontak kapatıyorum mltya trafiğinde..ekran 8.9 litre gösteriyo hep
...
İlginç haber paylaşmak istedim. Fransızcadan çevirisi bu şekil :
"Nissan Hindistan Nissan markası altında Hint pazarında Duster ile 2012 yılında pazarda olacaktır.
Bu duster "Nissanlaştırılmış" 4 × 2, 4 × 4 çıkıp, benzinli ve dizel otomobil pazarında patlama olduğu Hindistan'da başarılı olabilir."
[attachment=1]