ne güzel diyon arkideş... parasında yakıtında değilim, az yakar diye aldık, olana bak... bunun üstüne 5-8.000.tl. daha versem neler alacağımı bilen bilir...
3 silindir almam zati alırsam 6 silindir alırım bari ona göre yakıyo derim... bundan önce (suziki.2.0., honda 2.0 ve opel 2.0.tdi.) kullandım, yakıtı bu kadar hissetmedim, hatırlamıyom... ilk defa cip kullanmıyom yani... ayrıca combivan (110.connec, 105.caddy 1.9.tdi.) kullandım, bundan önce... onlar civarı yakıyo bu cip...1.5dci.bide az yakar diyolardı bana.... ??? yok rodaj desen yakıt ort azalması lazım, azcık azaldı 9-10 lt ilk gunlerdi, şimdi epeydir 8-9 lt ort... yok fıyat-4x4-özellik olarak uygun, az yakıyomuş diye heves ettik... sıfırlama yaptık, nazık kullanak dedik... kasa motora ağır mı geli ne... ort.4x4 de 7.lt. desinler temam, katalogda 6 lt.deyıp bizde 8-9 görünce kopuyoz yani... hevesimiz şey oluyo yani... ya bizde ya araçta bişi var, az bekleyem, servise bir bakem... adamlar 6-7 lt.ort.ş.içi deyo, ayar oluyom ya... hadi hayırlısı bakem... bir çözüm bulacas, olmadı satarım, fazla dert etmem... selamlar... 8)