sevgili dustero , beni anti-dustercu olarak sınıflandırıyorsan yanılıyorsun.
tek tek detaylı yanıt vermeyeceğim , gerek de yok , subaru'nun da benim tanıtımıma ihtiyacı yok.
159 mesajı hep buraya yazmışsın diyorsun ya , daha önce de 2 defa söyledim , duster alıp almamak konusunda karar ereye çalışan biri olarak nereyi okumam ve nerede yazmam gerekiyor , Land Rover sayfasında mı ?
Ben buraya kendi aracımı anlatmaya değil dusterı okumaya geliyorum , fakat bazı mesajlara cevap veriyorum tabii ki.
Tamam kabul edelim , duster off road açısından Forester'dan daha uygundur , 1 karış karı geçerse vaziyet , Forester orada kalır , duster ise bazen 60 bazen de 80 cm karda gider (burada yazılanlardır bunlar) vs vs. Yani Duster arazide Foresterı solda sıfır bırakır , rahatladınız mı ? beni üzmez yani duster foresterdan daha iyidir iddiaları , öylesine çekilmiş fotolar , sonuçta gerçekler değişmez ve gerçek off roadçılar da bunları okur , güler geçer. Tamam duster arazide daha iyi...
Bu arada ben iç hacim , kullanışlılık ve yakıt açısından duster düşünüyorum , o yüzden forumdayım , fakat dün iyice bir daha baktım , mesela arka koltukta diz mesafesi öyle geniş de gelmedi bana ? Kısmetse 2 tane çocuk koltuğu takacağım arkaya , aralarına kimse geçip de oturamaz gördüğüm kadarı ile. Başka bir araç bakmalı sanırım , bagaj fena değil ama yaşam alanını bilemedim..