işte bi tarafdan bakıldıgında öne dogru diger tarafda ise arkaya dogru egimi. Mesela dunden beri arabalara bakıyorum citroen c 4 mesela onda ikiside arkaya egimliydi ....
şaştım kaldım cumartesi servise gidip bi sorucam vallahi....
DUSTER I OLAN YOKMU KENDİ ARABASINA BAKIP YAZACAK......,
işte bi tarafdan bakıldıgında öne dogru diger tarafda ise arkaya dogru egimi. Mesela dunden beri arabalara bakıyorum citroen c 4 mesela onda ikiside arkaya egimliydi ....
şaştım kaldım cumartesi servise gidip bi sorucam vallahi....
DUSTER I OLAN YOKMU KENDİ ARABASINA BAKIP YAZACAK......,
acil yardım
jantlarımın yönleri ters zannetim ama galiba dacia sadece tek yönlü jant çalışmış
ucuza kaçsın diye........ arabanın jantlarından bir anda sogudum.....değiştiricem galiba (((
ne dersiniz ??? ??? ??
monti çok güzel ifade etmiş ...teşekkürler ....dönüş yönü aracın dinamigine göre yada tersine göre her iki taraftanda aynı şekilde olması lazım ama dacia anladıgım kadarıyla yedek parça yada fazla stok maliyetinden midir bilinmez ama her tarafa tek yönlü aynı jantları kullanıyor.....(
Gerdirme ve 3000lb'lik vinç alacaklara duyurulur !
Bugün hırdavatçıdan 4 tonluk gerdirmeyi 60TL'ye aldım.
Aynı hırdavatçıda 3000lb'lik ATV vinci de vardı. 1360kg çekme kapasitesi var. Portatif olarak kullanmaya gayet uygun. Fiyatı ise 150TL gibi komik bir fiyata. Henüz bu vinci almadım ama bu akşam alabilirim.
Aynı hırdavatçıda 3000lb'lik ATV vinci de vardı. 1360kg çekme kapasitesi var. Portatif olarak kullanmaya gayet uygun. Fiyatı ise 150TL gibi komik bir fiyata. Henüz daha almadım ama bu akşam alabilirim.
Netlift gelmiş Ankaraya yarın elimde olcak, onunla deniyim... Adamlara getirttik o kadar iptal etmiyim... En azından şimdilik... ama bi resmi olsa burda da araştırırdım ucuz vinci...
Netlift gelmiş Ankaraya yarın elimde olcak, onunla deniyim... Adamlara getirttik o kadar iptal etmiyim... En azından şimdilik... ama bi resmi olsa burda da araştırırdım ucuz vinci...
Gerdirme ve 3000lb'lik vinç alacaklara duyurulur !
Bugün hırdavatçıdan 4 tonluk gerdirmeyi 60TL'ye aldım.
Aynı hırdavatçıda 3000lb'lik ATV vinci de vardı. 1360kg çekme kapasitesi var. Portatif olarak kullanmaya gayet uygun. Fiyatı ise 150TL gibi komik bir fiyata. Henüz bu vinci almadım ama bu akşam alabilirim.