Şimdi anlatacaklarımı çok iyi okuyunuz; Yaklaşık 1,5 saat kadar çamurda dağda tepede debelendikten sonra eve doğru yola koyulduk ve ön taraftan ses gelmeye başladı lastik döndükçe bu ses vardı ve giderek arttı. Bugün çok işim olduğu için bizimle çalışan bi arkadaşımız ile aracı sanayiye yolladım. Götürdüğü yerde sürekli, şirketin araçlarını gönderdiğimiz; tanıdığımız ve akrabası olan bir yerdi. Bi süre sonra telefon ettiler ve sol ön aks bilyası dağıldığını söylediler. Ben değiştirin dedim ve hem araca hem kendime kızmaya başladım.. Bu kadar kolay dağılmamalıydı. Herneyse bir süre sonra tekrar telefon geldi ve bilya yatağının boşluklu olduğu ve daha önce buraya başka bilya çakıldığı söylediler. Ben aracın -0- olduğunu ve lastiğin bile daha ilk kez lastiği söküldüğünü söyledim onlarda gördüklerini söylediklerini söylediler. Kafam çok karıştı bizim arkadaşla tam konuşamadım henüz, çok detay bilmiyorum ama sanki arac eski bir arac gibi eski aks ilemi toplanmıştı yada montaj esnasında problem olmuştu ve o şekildemi acaba kalite kontrolden geçmişti? ??? Benim aracım eylul sonu -0- alınmış ve şu anda sadece 8900 km de ki bir aractır. Garip çoook garip..... ??? ??? ???