mimar bey ümit bey sürekli off road turlarıyla karşımıza çıkan bir duster'cı yoldaşımız onuda bu şekilde tanıdığım için küçük bir öneride bulundum yani dolayısıyla at nedir mt nedir bilirim ve bilerek konuştum
ümit bey asvalt yolu pek kullanıyormu bilmem ancak asvalt yolda vibrasyona mağruz bırakmayan mt lastiklerde var örnek vericek olursak kumho kl71 dir. asvaltta en sessiz ve vibrasyonsuz mt lastik oldugu kanıtlanmıştır ben suzuki samuraide test etme imkanı buldum gerçekten lastik inanılmaz derece sessiz ve vibrasyon yok denecek kadar az. yaklaşık 100km ye çıktık hiçbir sıkıntısına rastlamadım. ama illa at tip tercih edilecekse kl78 de biçilmiş kaftan beğendiğim bir lastiktir. ümit beyi biz bu şekilde tanıdımız için ben kişisel bir öneride bulunmak istedim sadece
bu arada dediğiniz gibi aracımı çok defa bıraktım ama öyle birşeye rastlamadım acaba sizin tahliye deliklerinizde bir sıkıntı olabilirmi yada off road yaptı iseninz aracı yıkarken cam çarçevelerine fazla su tutmamış olupta fitilden içeri giren sulu çamur tahliye deliklerinizde birikim yapmış olabilirmi? kapı döşemesini bi söktürüp kontrol ettirmenizi tavsiye ederim. iyi akşamlar herkese