Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
Duster; Seni yarı yolda bırakmaması için tasarlanmış bir araç, yarı yolda bırakıyormu videoda hayır ancak, hasarı alıyor.. Ben o kadar karda kışta boluya, bursaya kamplara gittim, aracım tek bir yerde kaldı, traktör geldi beni çekmeye traktörde kaldı, kalan traktörüde çekmeye gelen diğer başka bir traktörde aynı çamurda kalıyordu, zor sıyırdı, benim orda aldığım en büyük hasar, jantlarımın çizilmesiydi!! Bu kaldığım yer Bursaydı ve aşırı yağmur yağıyordu, aracın altını o kadar çok vurdum ki taşa toprağa, belli bir süre sonra alışır oldum o sese, neyseki kontrollü bir şekilde giriyordum kontrollü hareket ediyordum, bende gaza yüklenip bu jip diye vursaydım sağa sola olan olurdu, malın kıymetini bilmek lazım bi yerde, aracını yükseltmiyorsun, tekerler klasik 4 mevsim, vuruyorsun sağa sola sonra sis farı kırılıyor yağ akıtıyor vs, tabiki hazin son kaçınılmaz oluyor, kaldı ki donanımlı 4x4 araçlarını bile bazı yerlerde hor kullandığında, araç dif kırıyor vs bir çok yerde hasar alıyor. Yazık, Allah insana verdiği aklı geri almasın.