sağol abi elimde 5-6 yer var google earth de işaretlediğim..bunlardan bir tanesi geçen hafta dosevin gittiği olukbaşı kanyonu..manzara güzel gözüküyor..isteyene koordinatlarını verebilrim.
Valla bi sözümüz vardı, satmadan kıvırma peşindeydim ama şu an için mümkün olmadı. Duster da benim 2. aracımdı. kurban o oldu. Sonbahar- kışa doğru yeniden alacam Duster. Ben çok memnunum.
Sevgili Monti,hayırlı olsun o zaman.Belki alacağın zamana kadar makyajlanır,işin açığı ben de alacağım ama makyajlanır diye bekliyorum. En azından yıl sonuna doğru bekleyeceğim bakalım.
Satsamda buralardayım Ali bey.
Valla bi sözümüz vardı, satmadan kıvırma peşindeydim ama şu an için mümkün olmadı. Duster da benim 2. aracımdı. kurban o oldu. Sonbahar- kışa doğru yeniden alacam Duster. Ben çok memnunum.
% 90 Pazartesi devri veriyoruz. Fiatta inmeme rağmen çok hızlı satıldı.
Sevgili Monti,hayırlı olsun o zaman.Belki alacağın zamana kadar makyajlanır,işin açığı ben de alacağım ama makyajlanır diye bekliyorum. En azından yıl sonuna doğru bekleyeceğim bakalım.
selam arkadaşlar,
esp li dusterlarda esp açma kapama düğmesi var diye biliyorum, hani şu dusterin sitesinde görünen çakmağın yanındaki düğme..ancak benim araçta öğle bi düğme yok, sadece göstergelerde araba çalışırken esp ısıgı yanıp sönüyo..sizlerde durum nasıl?