KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu paçalıklardan ben de taktırdım, yetkili serviste 90 TL'ye taktılar.
6 aydır Duster kullanıyorum, kapı kolu seviyesine kadar çamur sıçraması dışında bir şikayetim olmadı. Buna da şikayet denebilirse. Yalnız paçalıklar da çamur olayını azaltmıyor, bunun için taktırmayı düşünen varsa diye yazmak istedim. Dodik dedikleri olmadan olmayacak herhalde.
Paçalıkla eskisine nazaran daha az çamur sıçratıyor. Ayrıca çamurdan ziyade tekerin kaportaya yakın kısmına çakıl taşı tarzı küçük taşların sıçramasına ve kaportada ezikler oluşmasına engel oluyor. Paçalık yokken bu tür sıkıntılar daha çok oluyor.
Bu paçalıklardan ben de taktırdım, yetkili serviste 90 TL'ye taktılar.
6 aydır Duster kullanıyorum, kapı kolu seviyesine kadar çamur sıçraması dışında bir şikayetim olmadı. Buna da şikayet denebilirse. Yalnız paçalıklar da çamur olayını azaltmıyor, bunun için taktırmayı düşünen varsa diye yazmak istedim. Dodik dedikleri olmadan olmayacak herhalde.
Ben arkalara taktırdım .Sebebine gelince yağmurlu havalarda anında arka cam çamurdan kapanıyordu silecekleri çalıştırmaktan araba kullanamıyordum.Ama paçalıklardan sonra sorun yüzde 80 gibi geçti.Bu sebepten denenmiştir herkese tavsiye edilir gerçi önümüz de yaz artık.
Ben arkalara taktırdım .Sebebine gelince yağmurlu havalarda anında arka cam çamurdan kapanıyordu silecekleri çalıştırmaktan araba kullanamıyordum.Ama paçalıklardan sonra sorun yüzde 80 gibi geçti.Bu sebepten denenmiştir herkese tavsiye edilir gerçi önümüz de yaz artık.
dodik dedikleri nesne çamurluğun üstüne takılan siyah plastik korumadır, "golfden biliyorum" zaten bazı arkadaşlarımızın araç fotolarında gözüküyor. Arabayı daha kaslı gösterir ve çamurluğu ufak tefek çiziklere karşı korur ama çamur sıçramasına faydası olduğunu sanmıyorum. :