KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar Renault panjuru çok güzel Aksesuar olarak Türkiyeye geldimi. hem renaul izin verirmi kendi armasının önüne takılmasına, acaba muayene sorun olmazmı ben muayenede sırun olur diye düşünüyorum bu aranın motoru reno ama ambleminin kullanılmasına izin vermezler gibi geliyor. ön konsul Türkiye'ye geldi ise taktıran varmı nerede takılıyor
"8 metre yüksekliğinde 20 metre uzunluğunda, tekerlek çapı 3.50 metre olan dünyanın en büyük otomobil şeklinde balonuymuş " cümlesine mi?
Eğer otomobil yerine arazi aracı şeklinde balonuymuş dese tam süper olacakmış.
Benim de resimlerde bol bol askıda kalma durumları dikkatimi çekti. Yani Türkçesi üçteker olayı. Hatta iki teker de var. Hele bir fotoda adam askıda kaldığı yerde kollarını açmış., bakın ne büyük iş becerdim der gibi. Ben gerçekten merak ediyorum. Bu askıda kalma olayını iyi bir şey mi zannediyorlar da fotosunu çekiyorlar.? Sanki farklı dillerde konuşuyoruz. Biz
bu duruma düşmemek için araç yükseltiyoruz. "Şecaat arz ederken merd i kıpti sirkatin söyler" misali olmuş.
Bahsedilen ve birinci olunan yarış da heralde "kim daha fazla askıda kalabilecek " yarışıymıştır.
gerçektende çok güzel bunların hepsi emeğiniz için tşk ederiz.....
paylaşım için tşk ederim
(anlaşılan interneti alt üst etmişsiniz bunları bulmak için) ;D ;D