Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)
İstanbul - Ankara yolunda İzmit çıkışında shell'den doldurdum depoyu Samsun girişine kadar götürdü beni. Yol bilgisayarı ortalama 7.2 verdi. 6. vites, 2 bin devirde 110-150 km arası gittim geldim. sanki çok yaktı gibi .( lastikler lassa kar tipi idi
Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)
bugün depoyu doldurdum geliş gidiş 122 km yol yaptım. % 5 civarı şehiriçi , % 95 şehirdışı inişli çıkışlı bir yolda ortalama 90 km . hızla devir saati 1900 - 2100 arası . dönüşte aynı pompadan tekrar fulledim 15 tl yani 3.5 lt. aldı ve tık dedi burada motorin 4320 tl . aynı pompadan aldım hızı vs. aynı olacağı için sağlıklı bir ölçüm gibi geldi . bu sonuca göre sanırım 100 km.de yaklaşık 12 tl yakıyor bu doğruysa bu araç yakmıyor 2011 1.5 85 bg.
Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (fuel Consumption)
benim aracım 4x4 110bg lauretto look paket yakıttan sikayetciyim suanakadar yol bilgiayarındaki 100 km ölcümüne baktıgımda 3 aydır sürekli 8 lt 9 lt gösteriyor sakinde kullanıyorum ve benzin göstergesi anlamsız ani düsüs oluyo gibi bunların kaynagı ne olabilir arac henuz 20 bin km de
Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (fuel Consumption)
sozatman' Alıntı:
bugün depoyu doldurdum geliş gidiş 122 km yol yaptım. % 5 civarı şehiriçi , % 95 şehirdışı inişli çıkışlı bir yolda ortalama 90 km . hızla devir saati 1900 - 2100 arası . dönüşte aynı pompadan tekrar fulledim 15 tl yani 3.5 lt. aldı ve tık dedi burada motorin 4320 tl . aynı pompadan aldım hızı vs. aynı olacağı için sağlıklı bir ölçüm gibi geldi . bu sonuca göre sanırım 100 km.de yaklaşık 12 tl yakıyor bu doğruysa bu araç yakmıyor 2011 1.5 85 bg.