Araçtan inip fotograf çekmek gerçekten külfet oluyor. İki araç olmak lazım en azından. Sırf bu yüzden, özellikle motor üzerinde yaptığım yollarda fotograf çekemiyorum ben de... İn , kaskı, eldivenleri çıkar, makineyi çıkar, sonra toparlan... Siz gideceksiniz, biri sizi çekecek, en azından, araçta, fotograftan sorumlu biri olucak, her gerektiğinde atlayıp basacak denklanşöre...
Para kazanmak konusuna gelince, Wow , social media marketing üzerine yoğunlaşmış şirketler var. Siz markanızı veriyorsunuz, şirketler, sosyal ağlar, forum siteleri ve benzeri ortamlarda, onlarca fake üyelik açıp , yorum yapıyor... Tabii ki, sizin lehinize, rakip markaların aleyhine... Bu şirketlere başvurup, evinizden çalışabileceğiniz gibi, kendinize güveniyorsanız, internet basında vakit geçirmeyi seven bir ekip kurup, bir şirket kurup, sektöre giriş de yapabilirsiniz... Hal böyle iken, işin içinde bir çok arkadaşım varken, görseller ile desteklenmeyen tüm yorumlar, bana fake üyeler tarafından yapılan ticari yorumlar gibi geliyor...
Buradaki arkadaşlarımı tenzih ederim...