Katılmıyorum, her fikrin karşı bir fikri olması,birinin beğendiğini birinin beğenmemesi gayet normal.Buna stres yaratıp hakaretamiz sözler kullanırsak forumlarda bu işin sonu yok.Koltuk altına portakal sandığı koyarsanız tabiki bunu beğenen fazla çıkmayacaktır.
Yine aynı muhabbet. Beyler bırakın duster in yakasını. Duster cılar bırakın arabanızı övmeyi Yok o yokuşu çıktın mı? yok bu çamurdan geçtin mi? senin arabanda crusie kontrol varmı? Tavan lamban varmı? ben 1 metre karda gittim ben 5 metre karda gittim ..........
Yine aynı muhabbet. Beyler bırakın duster in yakasını. Duster cılar bırakın arabanızı övmeyi Yok o yokuşu çıktın mı? yok bu çamurdan geçtin mi? senin arabanda crusie kontrol varmı? Tavan lamban varmı? ben 1 metre karda gittim ben 5 metre karda gittim ..........
Arkadaşlar tabi ki arabalarını övsünler. Ama arabayı överken gerçekçi olsunlar. Olmayanları varmış gibi göstermesinler, kendi araçlarını övme adına başka araçları küçümsemesinler. Yani kısaca Duster faşizmi yapmasınlar.
Ama isterlerse yapsınlar ne diyelim.
yok baba iyi okumadın heralde. Normal standart lastikle gitmişler. Ayrıca çok da az yakmış.
20 cm fark olayını da abartmayalım 80 cm de giden 100 cm de de gider.
Ne olur belki az daha fazla yakar.
olacak o kadar zaten reno dusterin yan sanayisi.
lowdan güçlü 1. vites yok.
belli hızdan sonra iki çekere atan arazi şanzımansız dört çekeri yok.
....
daha saymama gerenk var mı?
yani iki araç kıyaslanamaz hocam.
valla bende hepsi aciliyor. Sizde ya cocuk kilidi 'on' konumunda ya da arac imalatinda kucuk ayrintilarda bir standardizasyon yok. Bendeki duster da en full model..