Serkancıgım..sihir falan yok..
sadece araç alırken zaten biliyorum..böyle duracagını..neler gidecegini..
sen daha dur bir ön tampon..arka stepne taşıyıcılı tampon..vinç..snorkel takılsın..o zaman fikrini söyle..belki güzel olacak..belki daha çirkin olacak..en iyisi en sonundaki görünüşü ve işlevi olmalı... ;D
daisuki' Alıntı:
İsmail bey elinizde sihirli deynek mi var anlamadım gitti sizdeki araçlar başka bir güzel duruyor bu da onlardan bir tanesi izlemeye devam
Serkancıgım..sihir falan yok..
sadece araç alırken zaten biliyorum..böyle duracagını..neler gidecegini..
sen daha dur bir ön tampon..arka stepne taşıyıcılı tampon..vinç..snorkel takılsın..o zaman fikrini söyle..belki güzel olacak..belki daha çirkin olacak..en iyisi en sonundaki görünüşü ve işlevi olmalı... ;D
İsmail bey dediğiniz son derece doğru .Gerçekten araç toplarken yapılmak isteneni yada yapmak istediğinizi önceden bilmek ve bu işide kusursuz bir şekilde ortaya çıkarmak beceri ,kabiliyet , hemde zevk meselesi .Siz bence bu üçünü çok iyi biliyorsunuz ve bizde sizi takip etmekten zevk duyuyoruz ( şahsım adına ). Kolay gelsin diyerek ilgiyle sizi ve diğer ustalarımızı takip ediyorum.
Merhabalar,
İsmail bey, bu da diğerleri gibi güzel olacak.Hani 70 in bir göl geçişi vardıya sanırım buda benzer bir gölden geçer.
Evet evet buda o gölden mutlaka geçer,
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
dışı gibi içi de güzel İsmail bey Niyazi beyin dediği gibi su geçişi pilotaj işi sizde bu işin piri olarak su geçişli resim bekliyoruz çok derin olmasın sonuçta içine su alır maazallah kendi arabam gibi üzülürüm...
Merhabalar,
İsmail bey bakın tek başıma değilim.Benimgibi bazışeyleri bekleyen arkadaşımız var.
Derin su fark etmez, İsmail bey her önlemi ya almıştır veya almak üzeredir.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
şu an Karamürselde 3 tane Nissan patrol oldu.
-1984 model 4.2 benzinli Nissan patrol İsmail adında adaşıma alındı..şu an yolda geliyor.. ;D ;D
-benim 1989 3.3 turbo dizel nissan patrol
-Haluk Aydın arkadaşımıın 1992 model 2.8 turbo dizel Nissan patrol..