KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
erzincanda dağcılık kamplarında 3-4 günlük kamplarda orta dereceli bir kampcılık etkinliklerinde kullanıcam.
3-4 kişilik olabilir.kaliteli bir şey olsun.yaptığım araştırmaya göre husky markası fena değil.ama model olarak tereddütlüyüm.
sizce çift girişlimi.yoksa tek girişlimi.
sevgili üstatlarım bir gurup arkaşımla dağcılığa yeni başlıyoruz temel eğitimde yeteri kadar bilgimiz var başlangıç olarak nereleri hangi bölge ve yerleri tavsiye edersiniz bizde araştırdık ama sizinde önerilerinizi önemsiyor ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Bu konuda Niğde Aladağlar biçilmiş kaftan diyebiliriz sanırım. Birçok zorlukta rota çıkarmak mümkün. Ama ilk sefer bir bilenle gitmekte fayda var diye düşünüyorum.
deniz tanrıkulu' Alıntı:
sevgili üstatlarım bir gurup arkaşımla dağcılığa yeni başlıyoruz temel eğitimde yeteri kadar bilgimiz var başlangıç olarak nereleri hangi bölge ve yerleri tavsiye edersiniz bizde araştırdık ama sizinde önerilerinizi önemsiyor ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Bulunduğunuz yere bulabileceğiniz en yakın tepe, kamping ya da piknik alanlarında gecelik kamplar yapmanız çadır kurma sökme nelere ihtiyacınız olacağı konusunda en iyi tecrübe alanları olacaktır. Yerleşim yerlerine çok yakın yürüyerek ulaşabileceğiniz yerleri tercih edin. Dağda kamp kurmak için ise yurkarıda arkadaşın yazdığı gibi mutlaka daha önce tecrübesi olan birileri ile kamp yapın. Bir süre sonra tek başınıza yapacak hale geleceksiniz. Ama dediğim gibi fazla tecrübeniz yoksa evinizin bahçesinde bile kamp yapmanız tercübe edinmeniz açısından çok faydalı olur.
arkadaşlar bende suunto Escape E203 model altımetre var amerikadan geldi ve türkçe kullanım kılavuzu yok acaba bu cihazı kulllanan bir arkadaş varmı netten araştırdım türkçe sadece tanıtım buldum ayarları hakkında fazla bilgi bulamadım yardmlarınızı bekliyorum iyi günler