Günaydın, "Çok şey kaçırdığınızı belirtmeliyim Mehmet Bey" cümlesini üzerime alıp üzüleyim mi? Çektiğiniz fotografları gördüm gerçekten çok güzel yerlere gitmişsiniz, 29 Ekim için kısmet diyelim.
Günaydın, izin hakkımı geçen hafta sonu kullandım, haftasonu Değirmendere'ye gidersem Ercova'ya günü birlik gelmeyi ve sizin Kara Panter'i görmeyi çok istiyorum. Kısmet diyelim.
Günaydın, "Çok şey kaçırdığınızı belirtmeliyim Mehmet Bey" cümlesini üzerime alıp üzüleyim mi? Çektiğiniz fotografları gördüm gerçekten çok güzel yerlere gitmişsiniz, 29 Ekim için kısmet diyelim.
Küçük dev çavuş lastiklerle daha bir başka asi oluyor,ellerinize sağlık güzel fotoğraflar.
Bu arada yarışan ferozanın şu anki durumu nedir acaba hala yaşıyormu
Gözlerim hala Feroza arar oldu.Zonguldak grubu ile tanışma fırsatım oldu.Sefer ve arkadaşları yanılmıyorsam 3 Feroza ile ve diger marka araçlarla gelmişlerdi.
Maşallah tam takımlar..Aşçıları,mekanikerleri yarışa katılan ekipleri v.s tam takım olmuşlar.Takdir ettim.Etkinlikte sanırım 10-12 tane Feroza olacak.Sakarya grubuna Kocaelinden Barış da dahil oldu.Yarışları izleyemeyecegim ama..çok güzel etkinlik oluyordu.